Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ale co by się miał nie poddać mnie i Grochowi
. Test też zrobiłam margola, nie uwierzysz ale... ja też dwie, sprawdzałam kilka razy co to oznacza ale z tego co tam wyczytałam to ciąża, no popatrz, a ja myslałam że to przeżarcie na zmianę z wzdęciami. Nono, dobrze że całkiem przypadkiem mam zapchana komodę małymi ciuszkami i nawet jakieś łóżeczko stoi w sypialni... no to w sumie mogę być i w ciąży :-).
.
co chwile latam do wc sprawdzić - w sumie to już by mógł sobie wylecieć i za dwa tyg mogłabym rodzić. W czwartek się doweim kiedy będę miała pessar ściągany a liczę na to że po ściągnięciu jakoś się wszystko szybciej ruszy...
Ja przed ciążą robiłam badania na hpv i też się strachu najadłam czekając na 'wyrok'- na każdej wizycie u gin okazywało się ze mam kolejną infekcję, kolejne tablety /globulki brałam a na nast. wizycie znów to samo. Gin zalecił przebadanie się pod kątem hpv, wynik był na szczęście ok ale mogę podejrzewać co przeżywasz
jeszcze tylko jedna pralka mi zostala
z ciuszkami wiekszymi juz. jacie ;-) mam prawie wsio gotowe! i malz obiecal mi pod koniec tygodnia lozeczko skrecic
kochany moj
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kurde a mnie się okres spóźnia 8mcy, myślicie że to coś znaczy i też powinnam zrobić testducha no robiłam..... nie uwierzysz- II grube krechy!szalejemy ze szczęścia
dziś test a za 2 tyg dziecko-bajka!!!!!!!!!!!

?laski, nie doczytuje wieczornych wiadomosci, wpadlam sie pochwalic:
WYPRASOWALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAWIE WSZYSTKOOOOOOOOOOO!!!!!!! HAHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
jestem z siebie MEGA dumnajeszcze tylko jedna pralka mi zostala
z ciuszkami wiekszymi juz. jacie ;-) mam prawie wsio gotowe! i malz obiecal mi pod koniec tygodnia lozeczko skrecic
kochany moj
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

...wkrótce pełnia