Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o to gratulacjepewnie nerwy nie małe, u mnie w październiku 5 lat będzie. Powodzenia na nowej drodze życia.
Cucumber to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-)
Cucumber - no to ogromne gratulacje już teraz!Pokażesz nam się w sukni?
![]()
Dziękuję Wam. Na pewno jak tylko będę miała zdjęcia to wrzucę tutaj. Dla mnie nowe życie zaczęło się wtedy, kiedy dowiedziałam się, że będę mamącześć dziewczyny : )
cucumber- gratulacje ślubu : )
Dziękuję Wam. Na pewno jak tylko będę miała zdjęcia to wrzucę tutaj. Dla mnie nowe życie zaczęło się wtedy, kiedy dowiedziałam się, że będę mamąTa radość z maleństwa trochę przysłania mi przeżywanie ślubu, ale z jednej strony to dobrze, bo przynajmniej jeszcze się tym ślubem nie denerwuję
joll, dobrze, że się odezwałaś, bo już się martwiłam. Może ten Twój mężczyzna po prostu przeżywa na jakiś swój dziwny sposób to, że zostanie tatą. Może dopiero do niego to dotarło. Wiesz, faceci dziwnie czasem reagują.
hej dziewczyny,
AguHan, jak będziesz w Szczecinie, to jest szansa się zobaczyć: ja i mala mysz jesteśmy ze Szczecina) Daleko masz, skąd jedziesz?
...Wiesz, myślę, że to już za nim...
...rok temu gdy byłam w ciąży -po prostu mnie zostawił...
..nikt nie twierdzi, że z jego winy, ale wszyscy wiemy, jak się skończyło. Długo nie mógł sobie darować i, bardzo pragnął tego dziecka.
Nie wiem, co się z nim dzieje, jeśli nadejście dziecka nie jest wystarczającą motywacją do tego, by się zebrać "do kupy", to nie wiem co mogłoby być.
Nie rozumiem skąd nagle ta potrzeba brania, (wcześniej opisałam to dość dyskretnie) jestem przerażona i wkur...ona, że można wydawać kasę na to *****, kasę, której wiecznie nam brakuje
w życiu bym nie pomyślała, że mnie coś takiego spotka