meriderka
Fanka BB :)
Ale się uśmiałam, najlepszy tekst jest o mamie , że w piwnicy zamkniętaWitam w ten pochmurny dzień!
przesyłam coś na poprawę humoru:
YouTube - Poważna rozmowa
Adi gratulacje!!
Nektaryna witaj!
Morgaine ja zagłosuję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale się uśmiałam, najlepszy tekst jest o mamie , że w piwnicy zamkniętaWitam w ten pochmurny dzień!
przesyłam coś na poprawę humoru:
YouTube - Poważna rozmowa
Adi gratulacje!!
Nektaryna witaj!
Morgaine ja zagłosuję.
siedzi w brzuchu taki maly i juz rzadzi wrrhej babencje, wyjezdzam do ikei ;-) 3majcie kciuki, zebym nie zaczela tam rodzic (albo zeby sie skurcze zaczely - grunt, to zeby wody nie poszly)
tata jedzie ze mna, nie wiem po co, denerwowac mnie chyba, cholera jassssna, chcialam i chce nadal farbe sobie wybrac do wlosow w superpharmie, pomarudzic nad witaminkami, wacikami ETC - a ten mnie bedzie poganial pewnie. no szlag.
i wscieklam sie, bo mam bluzke z h&m do karmienia, czaicie, ze nie mierzylam, wydawala mi sie ok, i jest za mala!? i oczywiscie mam WSZYSTKIE paragony - oprocz tego jednego!!!! przewalilam juz smietnik i wszystkie siatki i torebki - NIE MA. nie moge wymienic. chollllllllera.
, więc zapewne się w nią niedługo wciśniesz :-).hej, kochane :-) nie skakalam na pilce, nie rodze, ide sie kapac, potem spakuje torbe juz na amen i jade do ikei rolety oddac i na zakupy ;-)
ale sie urzadzilam, laski... przysiegam, narobilam sobie sama takiej maniany, ze koszmar.. ogolilam sie wczoraj, super zadowolona, ze tak idealnie mi sie udalo i co!? po paru godzinach dopiero okazalo sie, ze strasznie sie poranilam!!! tzn nie zeby do krwi, ale tak sobie skore podraznilam, ze cala pipka az lekko opuchla, czerwona, piecze jak diabli.. od wczoraj smaruje ja kremami lagodzacymi itp, ale masaaaakra, no dobrze, ze nie musialam w nocy rodzic ;-) bosz, stare a glupie, no!!!
i druga rzecz, od tego obnizonego brzucha (to najprawdziwsza prawda, po prostu z chlopakami nigdy tak nie mialam! a teraz czuje kopniaki na wysokosci pepka ;-) smiesznie) to mam wrazenie, ze dziecko chce mi wyjsc przez noge - no koszmarrr jakis, uciska mi jakis nerw, jak za duzo pochodze i az wyje z bolu, i tak co krok ;-) nie moglam przedwczoraj z auta wyjsc, teraz juz nawet jak leze to nieraz uciska ;-) a noga tak mi sie smiesznie wykrzywia - kolano ucieka do srodka, a stopa na zewnatrz - wygladam jak pokraka ostatnia
ech no!
aknovi - nie ma jednoznacznego opisu bóli porodowych, bo ile kobiet tyle różnych odczuwań nawet takiego samego bólu. Ale tak jak piszą dziewczyny - tego się nie da nie odróżnić.aenye - dokładnie znam ten bólu mnie trwał i trwał ale ostatnio robi się trochę mniej dokuczliwy... miejmy nadzieję, że ten ból oznacza "już wkrótce"...
jakie są te prawdziwe skurcze porodowe? Takie jak na okres? czy takie jakby szarpanie całego brzucha? Czy takie jak na biegunkę, tylko też na całym brzuchu? Bo ja mam wszystkie i już nie ogarniam :|
hej babencje, wyjezdzam do ikei ;-) 3majcie kciuki, zebym nie zaczela tam rodzic (albo zeby sie skurcze zaczely - grunt, to zeby wody nie poszly)
tata jedzie ze mna, nie wiem po co, denerwowac mnie chyba, cholera jassssna, chcialam i chce nadal farbe sobie wybrac do wlosow w superpharmie, pomarudzic nad witaminkami, wacikami ETC - a ten mnie bedzie poganial pewnie. no szlag.
i wscieklam sie, bo mam bluzke z h&m do karmienia, czaicie, ze nie mierzylam, wydawala mi sie ok, i jest za mala!? i oczywiscie mam WSZYSTKIE paragony - oprocz tego jednego!!!! przewalilam juz smietnik i wszystkie siatki i torebki - NIE MA. nie moge wymienic. chollllllllera.
a i mam prosbe, zaglosujecei w protescie przeciwko posylaniiu 6iolatkow do szkol?
Ratuj Maluchy, sześciolatki do szkół, likwidacja zerówek, protest - Start
, chyba się naoglądałam za dużo odcinków cudu narodzin wczoraj... ;-).

Petinka podrzuć link jak jeszcze go gdzieś maszU ans była identyczna sytuacja, ale chyba byliśmy zbyt wystraszeni i zmęczeni, żeby cokolwiek sprawdzać. powiedzieli, że to przez jakieś moje bakterie. czy je wtedy miałam nie wiem do dzisiaj. Daj znać, czego udało Wam się dowiedzieć.
Przyszły te staniki, które niedawno chyba Katia polecała. Jeden przymierzyłam i jest bardzo wygodny, fiszbiny nie uwierają i przede wszystkim nadaje się pod bluzkę z dekoltem, tak że jeste zadowolona, zwłaszcza ze grosze zapłaciłam. Katia dzięki za link
aenye ja w sobotę byłam w Ikei z samego rana, chwilę czekaliśmy na otwarcie i Filip bawił się w kuleczkach, mąż poszedł na chwilę do Obi, a ja się zastanawiałam czy jakbym musiała po Filipa wchodzić do tych piłek i zaczęłabym rodzić, to czy miałabym jakiś rabat na zakupy do końca życia czy raczej zakaz wstępu.