reklama

Kwiecień 2011

Moja znajoma poszła do ginekologa i tuż przedwejściem do gabinetu prysnęła sobie w toalecie dezodorantem intymnym, zeby być świezsza, jak ją lekarz badał to powiedział do niej "ale się pani wystroiła :)" a ona pomyślała sobie o co mu chodzi?, ja wróciła do domu i popatrzyła sobie tam to okazało sie, ze zamiast dezodorantu intymnego użyła brokatu w sprayu:-D:-D:-D:-p:-p:-p juz iwecej nie poszłą do tego lekarza... niewiem zupełnie czemu :-p:-p:-p;-);-);-)

Tym razem ja zaplułam ekran ze śmiechu :-D Super ! Jak sobie to wyobrażam to się cieszę, że nie byłam na jej miejscu :-)

reklama
powiedział, że on to robi bardzo rzadko, bo jeszcze mu nie wyszło, żeby ktoś miał tego paciorkowca, a jego koledze wyszło tylko u jednej pacjentki i że jego zdaniem to jest taki niepotrzebny szum...
ale ja powiedziałam, że chcę i tak to zrobić, więc kazał mi przyjechać dzisiaj
To ja też będę jutro taka twarda i poproszę dosadnie o to badanie, lepiej zrobić więcej niż potem pluć sobie w twarz

To z brokatem czytalam gdzies na necie tylko wersja ze byla to starsza babcia czy jakos tak.

A ta sasiadka to 2 dzieci juz jej odebrali zostalo jej tylko jedno istna patologia i podobno musieli moczyc bo brud odleźc nie chcial :-D

A ja z lusterkiem sie gubie bo to na odwrot i po lapac sie nie moge :cool2: jutro mam wizyte wiec musze sie zabrac za siebie....bo jak taki malpiszon nie pojade bo wstyd nie....jakas fryzurke tam wykombinuje:-D

Nogi mi cierpna w brzuchu to normalnie tak mi sie przewraca ze szok....

To z brokatem czytalam gdzies na necie tylko wersja ze byla to starsza babcia czy jakos tak.

A ta sasiadka to 2 dzieci juz jej odebrali zostalo jej tylko jedno istna patologia i podobno musieli moczyc bo brud odleźc nie chcial :-D

A ja z lusterkiem sie gubie bo to na odwrot i po lapac sie nie moge :cool2: jutro mam wizyte wiec musze sie zabrac za siebie....bo jak taki malpiszon nie pojade bo wstyd nie....jakas fryzurke tam wykombinuje:-D

Nogi mi cierpna w brzuchu to normalnie tak mi sie przewraca ze szok....

Może ten lekarz to opisał :) heheheh bo znajoma ma cos koło 40-tki

U mnie też ostatnio 2 razy byli. Najpierw 2 braci, starszy i młodziutki zbierali cokolwiek, bo mają dużo rodzeństwa i widziałam potem, jak szli z siatkami pełnymi ubrań. 2 dni temu była starsza babka, nie wiedziała jak mi to powiedzieć, ale że potrzebuje czegokolwiek, to dałam jej 5 zł. Zal mi tych ludzi, choć niestety spotyka się naciągaczy.

madziarkas, to jak Ty się golisz dzisiaj na jutrzejszą wizytę ?? I co, jutro nie będziesz mieć odrostów ? :-)

antonina, dzięki :tak:

Jak z wieczora tak dokładnie sie machne to jutro może i troszku odrośnie ale minimalnie:-)

My się przejmujemy lekkim odrostem a są ludziska tak jak jankesowa pisze co nawet się nie umyją i idą do lekarza fuuuuuuuuu :no: To już lepiej wybrokatowanym pójść :-D:-D:-D
Moja przyjaciółka jest asystentem stomatologa i jak mi czasem opowiada o niektórych przypadkach to włosy dęba stawają, ludzie nie mają wstydu przychodząc do dentysty z nieumytymi zębami, wręcz zarośniętymi od miesięcy fffffuuuuuuuuuuj:no:

hej dziewczyny :) próbowałam doczytać, ale nie ogarniam...
Zostałam u cioci na pare dni, 50 km od domu, od mojego żuczka... ;(
Rano położna mnie zbadała, miałam rozwarcie tylko na palec. Można było próbować oxy, ale mogłoby się nie udać i bym się tylko wymęczyła i byłoby to bardzo bolesne (to ja dziękuję). Rozciągnęła mi na 2 palce, wieczorem będziemy dalej działać i tak do skutku, aż będzie duże rozwarcie lub pojawią się skurcze. Do piątku maksymalnie urodzę. Już tęsknię za domem...

reklama
Anisad - tak, w redłowie na pewno robią teraz lewatywę ;)

Ewa - biedna :( cóż, ja nie mam żadnego rozwarcia i w sumie nikogo to nie interesuje, żadna położna mnie nie badała... muszę czekać, aż się raczy pojawić samo...

padłam jak przeczytałam o tym brokacie :D:D:D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry