reklama

Kwiecień 2011

Bo dzisiaj w ogóle jakaś cisz jest zwłaszcza jak na poniedziałek... zawsze po weekendzie było tyyyyyle postów a tu lipa jakaś, jak byłam u lekarza to ledwie jedną strone miałam do przeczytania:baffled:

reklama
antonina kto to widzial teraz avatarek zmieniac...kompletnie nie wiem kto pisze:-D

zapomnialam co to chcialam napisac...
krzyzowy mialam, jeden:-( ledwo sie czlowiek nastawi ze nie rodzi, to go dzidzik zaczyna straszyc..nie no ja juz nic nie kumam. rozchodzilam go i przeszlo!

a no zmieniłam, bo tak mnie rano wkurzyłyścieeee, że chciałam tożsamość zmieniać i tak wyszło w afekcie że avatar:cool2:, ;-):-D
czekaj czekaj na mnie, ja zbieram ekipe na połowe kwietnia, bo sie coś wykruszają kobity i mi smutno że zostane samaaaaa

boszzzze, toż to za moment połowa kwietnia a ja to tak palnęłam jako jakiś odległy nierealny termin hen hen:shocked2::szok:, kiedy ja sie otrząsnę?????

reklama
Ja tez juz po wizycie :tak:
gin pobrał mi ten wymaz na tego paciorkowca, wiec git ;-)
mała wazy ponad 2800, szyjka udaje, ze jest :-D gin kazał mi odstawic fenoterol, ale powiedziałam, ze dopiero w piatek, bo w czwartek ide do fryzjera :-D zgodził sie :-D
i powiedział w ogóle, ze bedzie mu nas brakowało :-D
nastepna wizyta 13 kwietnia, wtedy on bedzie juz wiedzial, kiedy ma dyzur i bedziemy działac ;-)

baby to fajowe wiesci, trzymam kciuki :tak:
mamusiaDorusia witajcie :-)
lilou wrózbita Maciej nigdy sie nie myli :happy2:

oczywiscie wracajac zahaczylismy o Mc Donald's: zjadłam frytki, loda Mc Flurry z daim i cappucino i teraz mi niedobrze...a rozpadało sie strasznie...:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry