reklama

Kwiecień 2011

Mitaginko powiedz jeszcze ze prócz daima była polewa karmelowa i chyba zjem lapka, tak mi slinka cieknie...
Martynka ładnie rosnie :) dobra jestes z tym fryzjerem hehehe

reklama
oooo i problem w co się ubrać w święta z głowy :tak:, ja ją biorę!!!!!!! Tylko czy nie za odważna jak na kościołowe święto?!
kochana bedziesz musiala sie bić z jankesowa :-D
no i opis wyraznie mowi ze to dla odwaznych pań wiec nie wiem... Zalezy czy lubisz szokować :-D

mitaginka gratuluje udanej wizyty :-) a Twoj gin napewno bedzie Cie jeszcze dlugoo wspominal :-D

edit: a ja powiedziałam mojemu M ze jak nie dotrwam do jutra to jak pojedziemy na porodówke to po drodze do Subway'a skoczymy albo kfc:-D zobaczymy na co bede miala ochote hihi

Zaraz sobie tę kieckę zamówię bossska:-D

a czemu miałyśmy się zamienić?? Ty rodzisz 2 dni po mnie :tak:
no tak, tylko czemu mam juz skurcze??!
mitaginka gratki:) Twoj gin na bank bedzie tesknil:)

baby - gratulacje, 2cm +1 to super wynik, oj przyspieszasz :) Ale o to własnie chodzi prawda?;-) Trzymam kciuki.

szukam torebki i gdyby nie skurcz to bym padla ze smiechu
niebieskie kwiaty +gratis torebka (1536593463) - Aukcje internetowe Allegro

btw baby a to sie bez mojej zgody zamienilysmy terminami??!! teraz mialam taki mocniejszy!! siet jak sie to nie rozkreci to ja zwariuje!! jaja sobie ze mnie te skurcze robią!! :angry:
Morgaine, ty to cacuszka znajdujesz! WOW!

mitaginka - gratuluję udanej wizyty! A Gienek na pewno prędko Cię nie zapomni. Kto wie, może nastepnym pacjentkom będzie radził - "tylko fenka odstawia pani po fryzjerze!":-D:-D:-D

antonina, no ja z Wami próbuję dotrwać co najmniej do połowy kwietnia. Tylko mnie cholerniki zaczynają napadać, ałć, już nie wiem czy to tylko ból z pachwiny czy krzyża też...:confused:

o nie takiej sztuki z przed nosa to ja sobie zwinac nie dam...:-D tylko nie wiem czy mi odwagi starczy no ;-)
acronka mnie tez gdzies tam cos w pachwinie uwiera ale ja sie trzymam jutro chce wizyte jeszcze a nie... no i fryzjer w srode bo zas kiedy :happy2:

jankesowa - żeby to tylko uwierało, ale to cholernie boli - Młoda główkuje i mi sie wszystko rozchodzi, a dodatkowy ucisk na nerwy jakieś powoduje taki prąd w tyłku i nodze.

Ja jutro idę do labu zrobić sobie mocz i morfologie. Może zajde do ginki to się dopytam jeszcze o te bóle, o ile wielu pacjentek nie bedzie miała.

reklama
Petinka - ja tez mam następną wizytę 13-go.

MamusiaDorusia
- super że już w domu jesteście, buziaki dla Was.

Ewa
- fajna ta Twoja połozna. Już tylko bliżej niż dalej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry