Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja dzisiaj mam 6ty dzien bez kupki (tnz NikaNo nie wiem dziewczyny..nie chce zapodwac mu czopka, ani go jakos stymulowac, bo nie o to chodzi...poczekam jeszcze, tylko zastanawiam sie ile czekać, do tygodnia, a jak po tygodniu nic nie bedzie. No nie wiem zobaczymy.
Mój Miso dzis z dobre pół godzinki na brzuchu polezał i bardzo mu sie podobało. Jeszcze przed kapiela potrenujemy, moze tez ten brzuszek ruszy troche![]()
ja tez nigdy termometru nie wkladalam do pupci w zadnych kateterów. teraz pierwszy raz w zyicu dzieciątku zapodam czopekbaby to jak badasz temperature?? w pupci najbardziej wiarygodne inne sposoby co rusz inaczej pokazuja w smoczku itp. Poprostu przy badaniu temperaturki zrobil kupku i tyle byl tak marudny ze bylam ciekawa czy nie ma goraczki
Ja nie mierzyłam nigdy w pupie temp., ani nie "grzebałam" termometrem, ale wiem, że niektórzy to stosują przy kolkach, żeby dziecko odgazować, maluch się przy okazji wypróżnia. Owszem, zgadzam się, że to nie jest przyjemne, ale niektórym maleństwom przynosi ulgę na bolący brzuszek.
dziewczyny, a kiedy Wasze maluchy zaczęły się przewracać z plecków na brzuszki i odwrotnie?