mitaginka
Fanka BB :)
alexandra dzisiaj w tv mówili o diecie Dukana, że jest groźna dla zdrowia, niszczy nerki i jest po niej efekt jojo
lenka moja też ma alergię na gondolę, póki co spacery tylko w foteliku samochodowym a to i tak po uprzednim uśpieniu
hatorska witaj :-) i udanego wyjazdu!
ja próbuję z Tysią ćwiczyć podnoszenie główki z pozycji brzuszkowej, ale jak na razie tylko płacze i nie chce współpracować
lenka moja też ma alergię na gondolę, póki co spacery tylko w foteliku samochodowym a to i tak po uprzednim uśpieniu
hatorska witaj :-) i udanego wyjazdu!
ja próbuję z Tysią ćwiczyć podnoszenie główki z pozycji brzuszkowej, ale jak na razie tylko płacze i nie chce współpracować

Myślałam, że eksploduje. Normalnie ściągam co 4, w nocy gdzieś 6 godzin przerwy mam. Nie mogłam uśpić Gaby jak była pora ściągania. Potem też nie chciała zasnąć a ja już zasnęła po moich męczarniach to ktoś w bloku zaczął wiercić
oczywiście obudziła się i zaczęła płakać. Ledwo ją wzięłam na ręce, bo cycki bolały. W końcu zdesperowana położyłam ryczącą Gabę do łóżeczka i poleciałam do łazienki upuścić ręcznie nad zlewem trochę mleka aż do ulgi. Jakby mnie ktoś zobaczył to by padł
Szybka akcja mycia nad zlewem i Niunia czyściutka i pachnąca. W nocy dostawała tylko moje mleko i dlatego znowu kupy wodniste się pojawiły.
przez 11 tyg 2 kg, wiem że niektóre Wasze dzieciaczki dużo więcej przybierają ale ja myślę że jest ok.
.........weoło musi być, pewnie ja z mężem też mamy....co za rodzina. Najgorsza rzecz dla mnie to te choroby..................no masakra. Dostaliśmy antybiotyk, mam nadzieję że będzie ok i że morze pomoże