Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja wczoraj usłyszałam w tv fajny tekst, miałam wczoraj go napisać, ale nie miałam jak.
"Gdyby Bóg chciał, żeby mężczyźni pomagali w kuchni, to by im krótsze stopy dał, żeby bliżej zlewu stali"![]()

Witojcie.
Melduje ze zyje tylko przybita jaka jestem, chyb tym jutrzejszym badaniem Ola, jak juz bedzie po to ochlone. Rozpocelam Dukana od dzis wiec nawet czekolada sobie humoru nie moge poprawic.\
Nie nadrobilam was wiec nie odpisuje a u nas w sumie po staremu, kolki posly w niepamiec (odpukac w niemalowane) i mam spokojne dziecie wiec nie narzekam. Sama sie biore za siebie coby do wrzesnia sie ogarnac i jakos na chrzcinach wygladac.
Milego dnia![]()
ja w końcu nie pobrałam moczu ale żółtaczka zeszła i chyba już nie trzeba;-)a widziałam reklame jakis plastrów znieczulających, przed szczepieniem sie chyba przykleja...ale od 3go mcaA my dzis po szczepieniu 6w1 i pneumokoki. Straszne przyzycie! Dziecko mi plakalo, jak jeszcze nigdy, no i ja sie powylam... :-( Cale szczescie, ze potem nikt tego nie pamieta - w sensie, ze dziecko...
herbatita, dzieki za cwiczonka... My tez probujemy lezenia na brzuszku i podnoszenia glowki, narzie kiepsko idzie, ale sie nie poddamy ;-)
heh i dlatego wymyśili zmywarke... ale mój ma 39/40 wiec mógłby myćA ja wczoraj usłyszałam w tv fajny tekst, miałam wczoraj go napisać, ale nie miałam jak.
"Gdyby Bóg chciał, żeby mężczyźni pomagali w kuchni, to by im krótsze stopy dał, żeby bliżej zlewu stali"![]()

hahah moja teściowa do mojej mamy w niedziele: PIĘKNE MASZ TE WNUKImorgaine-super,że chrzciny udane,a co do teściowej-to ja mam tak samo-blisko nas mieszka,a jeździ tylko na urodziny,bo-jak twierdzi-nie ma czasy na głupoty
A wnuki to głupoty???
Ups...a mój pierdzi,że hej,muszę kuknąć,co się tam dzieje,bo takie bomby...Zjadłam activię natur.,czyżby to po tym???