andariel
mama super dwójki :]
ooooo:-)całus dla Tysi!andariel witaj)) moja Tysia też urodziła się 11.04
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooooo:-)całus dla Tysi!andariel witaj)) moja Tysia też urodziła się 11.04
![]()
ale fajnie, że jest nas, mam wcześniaczków, więcej; to znaczy w sensie: że się wspierać i wymieniać spostrzeżeniami możemyAndariel witaj.jestem mama wczesniaczki z 33t.c i wazyla 1800.Na dzien dzisiejszy wazy 5300)) i dluga bardzo bo mi wchodzi juz w rozmiar 68
)))) wiec sie nie martw glowa do gory .Bedziemy sie wymieniac informacjami,jedyne z czym ma teraz problem to nie chce lezec na brzuszku ale tez troche to i nasza wina bo jak sie dzieciatko darlo to zesmy ja odwracali.my ja leczymy u dobrych polecanych specjalistow i jezeli masz do takowych dostep , a na pewno masz w warszawie to wszystko bedzie dobrze!!! buzki
ale to dziwne! bo ja wielokrotnie wysylalam smsy do zetki, nawet kilka dni temu ostatnio i nic dziwnego nie dostaje, doslownie nic. kiedys - z innego nr - nie wiem, co mnie podkusilo, ale ogladala te tv gry, ze wiecie, cos tam slowo uloz i wygraj 500zl ;-) no i wyslalam tam esa. matko z synem (hehe morgaine
) doslownie to samo, co wy teraz piszecie, sms za smsem w tym jelopowym stylu. ale nie odpisywalam, nic nie ruszalam wiecej i przestali w koncu.Doczytam za chwilę, teraz wolę napisać
Młoda zasypia, a ja od czasu do czasu wkładam jej smoka
My po optymistycznej wizycie u lekarza.....szmerów nie słychać przez słuchawkijupi, jupi, największa dziura zrobiła się mniejsza, na usg ją jeszcze słychać, a pozostałe nieistotne już
oby za następne 3 miechy było po temacie. Ważyła 4700 a lekarz mówił, że nie za dużo
przez 11 tyg 2 kg, wiem że niektóre Wasze dzieciaczki dużo więcej przybierają ale ja myślę że jest ok.
No ale starszak też miał dziś wizytę i ma zapalenie płuc.........weoło musi być, pewnie ja z mężem też mamy....co za rodzina. Najgorsza rzecz dla mnie to te choroby..................no masakra. Dostaliśmy antybiotyk, mam nadzieję że będzie ok i że morze pomoże
Nie zabieram łóżeczka turystycznego, raz że miejsca w corsinie za wiele nie ma, dwa w wózku będzie kimać, łatwiej będzie ją wyciągnąć, a i będzie to coś co zna..........trochę mam stresów z tym wyjazdem ale będzie dobrze, mają tam neta więc się odezwę
Kiedy zmienia się kolor oczu dzieciaczków?
sto lat sto lat

A no jakoś muszę ;-) W każdym razie mam troszkę luzu że mogę się wybrać na fitness bez pasażera na gapę i ze spokojem zrobić zakupy
Jutro pakuję przylepka do chusty i jedziemy na Wrocław. Muszę skoczyć na małe zkupki przed weselne i do fryzjera mojej siostry bo super ją ścina a bierze połowę tego co moja fryzjerka a ostatnio coś średnio mi się podoba to co mi proponuje. Moje dzieci małe aniołki( puk, puk odpukać) Przemcio głównie śpi albo bawi się bez płaczu i w końcu zaczoł akceptować innych
Buziaki ciotki i do napisania bo chwilowo nie będę miała czasu nawet zajrzeć.Andariel witaj
Alexandra fanie, że się orobiłaś
Aenye ja też mam wrażenie, że strasznie rozpieszczam młodego, śpi nadal z nami i choć wiem, że powinien spać u siebie to jakoś nie potrafię go tak przenieść... to tak jakbym go wyrzucała, a on przecież taki kochany i bezbronny i uwielbiam patrzeć jak śpi obok i budzić się przy nim
kocham nad życie a zasypiać nauczą się sami jak będą mielil 10 lat i będą uciekać od buziaków mamy
także dawaj czadu, póki Adrian jest jedynakiem, bo niedługo będziesz rozpieszczać jego braciszka, siostrzyczka będzie trzecia
a co masz się mieć gorzej niż ja
Dziewczyny z Wrocławia mam pytanie czy w komunikacji miejskiej trzeba dodatkowo płacić za wózek?