reklama

Kwiecień 2011

reklama
Andariel witaj.jestem mama wczesniaczki z 33t.c i wazyla 1800.Na dzien dzisiejszy wazy 5300:))) i dluga bardzo bo mi wchodzi juz w rozmiar 68:))))) wiec sie nie martw glowa do gory .Bedziemy sie wymieniac informacjami,jedyne z czym ma teraz problem to nie chce lezec na brzuszku ale tez troche to i nasza wina bo jak sie dzieciatko darlo to zesmy ja odwracali.my ja leczymy u dobrych polecanych specjalistow i jezeli masz do takowych dostep , a na pewno masz w warszawie to wszystko bedzie dobrze!!! buzki
lece do mojego projektu mieszkania.GEEEEE czy ktos mi pomoze ,macie jakies fajne zdjecia ,moze mamy tu architekta ,nie wiem jak urzadzic duzy pokoj 25 m kwadratowych a wsumie tam bedziemy spedzac wiekszosc czasu,jak to sie zrabie jak lazienke to bedzie masakra....buzki

andariel, witamy wśród kwietniówek :) mój mały jest z 13 kwietnia a waży ok 4700, przybrał tylko 1700. Twój maluszek pięknie nadrobił.

Matko, bb ciotki, trafi mnie coś zaraz. Wysłałam raz sms do Radia Zet i po prostu co 20 minut dostaję od nich jakieś bzdurne smsy w stylu: zajefajny konkurs, napisz, zadzwoń!
A idźcie w pizdu z tymi konkursami, już mam skrzynkę zapchaną.

Andariel witaj.jestem mama wczesniaczki z 33t.c i wazyla 1800.Na dzien dzisiejszy wazy 5300:))) i dluga bardzo bo mi wchodzi juz w rozmiar 68:))))) wiec sie nie martw glowa do gory .Bedziemy sie wymieniac informacjami,jedyne z czym ma teraz problem to nie chce lezec na brzuszku ale tez troche to i nasza wina bo jak sie dzieciatko darlo to zesmy ja odwracali.my ja leczymy u dobrych polecanych specjalistow i jezeli masz do takowych dostep , a na pewno masz w warszawie to wszystko bedzie dobrze!!! buzki
ale fajnie, że jest nas, mam wcześniaczków, więcej; to znaczy w sensie: że się wspierać i wymieniać spostrzeżeniami możemy:) Twoja malutka nadgoniła jak expres!!! 68 ciuszki? mój kurdupelek się trzyma, mam wrażenie, że idzie tylko wszerz, hehe; jak się urodził mierzył 45 cm, z tydzień temu go mierzyłam i mi wyszło, że ma 54-55;

dragonfly.ks - dziękuję:) i współczuję upierdliwości radia; też nie cierpię niechcianych napastliwych wiadomości, z których wynika, żem jełop ostatni skoro nie chcę wygrać iluśtam milionów czekajacych na mnie:)

hehe, dolaczam do grona jelopow :-D ale to dziwne! bo ja wielokrotnie wysylalam smsy do zetki, nawet kilka dni temu ostatnio i nic dziwnego nie dostaje, doslownie nic. kiedys - z innego nr - nie wiem, co mnie podkusilo, ale ogladala te tv gry, ze wiecie, cos tam slowo uloz i wygraj 500zl ;-) no i wyslalam tam esa. matko z synem (hehe morgaine :-D) doslownie to samo, co wy teraz piszecie, sms za smsem w tym jelopowym stylu. ale nie odpisywalam, nic nie ruszalam wiecej i przestali w koncu.

baby, anadriel,
ja tam bede rozpieszczac. chlopcow tez tak rozpieszczalam, a spalam z nimi ile wlezie, bo to kocham :-) mam wrazenie, ze w ciagu dnia nie jestem w stanie okazac mu tyle czulosci co w nocy, kiedy go tule godzinami :-) i czemu mialabym z tego rezygnowac? nauczy sie spac w lozeczku, zreszta nieraz w dzien tam zasypia sam i luzik.
a na wychowanie bedzie czas pozniej, jak bedzie mial wiecej niz dwa lata, i bedzie w stanie cokolwiek skumac, co to sa reguly i zasady. a teraz czulosc i morze milosci, a niech rosnie szczesliwy i usmiechniety.

Doczytam za chwilę, teraz wolę napisać :)
Młoda zasypia, a ja od czasu do czasu wkładam jej smoka ;)

My po optymistycznej wizycie u lekarza.....szmerów nie słychać przez słuchawki:-D jupi, jupi, największa dziura zrobiła się mniejsza, na usg ją jeszcze słychać, a pozostałe nieistotne już :-D oby za następne 3 miechy było po temacie. Ważyła 4700 a lekarz mówił, że nie za dużo :confused: przez 11 tyg 2 kg, wiem że niektóre Wasze dzieciaczki dużo więcej przybierają ale ja myślę że jest ok.

No ale starszak też miał dziś wizytę i ma zapalenie płuc:eek:.........weoło musi być, pewnie ja z mężem też mamy....co za rodzina. Najgorsza rzecz dla mnie to te choroby..................no masakra. Dostaliśmy antybiotyk, mam nadzieję że będzie ok i że morze pomoże ;)

Nie zabieram łóżeczka turystycznego, raz że miejsca w corsinie za wiele nie ma, dwa w wózku będzie kimać, łatwiej będzie ją wyciągnąć, a i będzie to coś co zna..........trochę mam stresów z tym wyjazdem ale będzie dobrze, mają tam neta więc się odezwę :)

Kiedy zmienia się kolor oczu dzieciaczków?

zmienia się do 6 miesiąca.

hello dziewczynki,

jako,ze dzisiaj ma druga 16-tke...stawiam Zobacz załącznik 365256...:o)
sto lat sto lat:-D

witam nową mamuśkę :-)

Na pomoc przy mojej wesołej dwójce przyjechała teściowa. Po jednym dniu zapytała się mnie jak ja to robię że sobie daję radę sama z nimi :-pA no jakoś muszę ;-) W każdym razie mam troszkę luzu że mogę się wybrać na fitness bez pasażera na gapę i ze spokojem zrobić zakupy :-D Jutro pakuję przylepka do chusty i jedziemy na Wrocław. Muszę skoczyć na małe zkupki przed weselne i do fryzjera mojej siostry bo super ją ścina a bierze połowę tego co moja fryzjerka a ostatnio coś średnio mi się podoba to co mi proponuje. Moje dzieci małe aniołki( puk, puk odpukać) Przemcio głównie śpi albo bawi się bez płaczu i w końcu zaczoł akceptować innych :-D Buziaki ciotki i do napisania bo chwilowo nie będę miała czasu nawet zajrzeć.

Andariel witaj :)

Alexandra fanie, że się orobiłaś :)

Aenye ja też mam wrażenie, że strasznie rozpieszczam młodego, śpi nadal z nami i choć wiem, że powinien spać u siebie to jakoś nie potrafię go tak przenieść... to tak jakbym go wyrzucała, a on przecież taki kochany i bezbronny i uwielbiam patrzeć jak śpi obok i budzić się przy nim

ja nie wiem matko z synem o co kaman na tym wątku;-) ale widzialam post baby i aenye o rozpieszczaniu.
po pierwsze primo aenye dwójkę rozpuściłam to czemu księżniczce mam żałować!! śpię z nią, wtulam sie na maxa:) noszę bujam czy jak to mówi niko hujam;-) w siensie husiam:-D kocham nad życie a zasypiać nauczą się sami jak będą mielil 10 lat i będą uciekać od buziaków mamy:-p

baby a przy pierwszym dziecku, po 7miu latach małżeństwa, nie rozpieszczać to grzech!! :-D także dawaj czadu, póki Adrian jest jedynakiem, bo niedługo będziesz rozpieszczać jego braciszka, siostrzyczka będzie trzecia:-D a co masz się mieć gorzej niż ja:)

aenye lepiej żeby już córy nie miała, bo całe wypłaty by na ciuchy i pościele dla księżniczki wydawała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry