Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niezła jesteśMarma- z nudów ( moje dziecko spi juz 4h)
http://www.wroclaw.pl/files/komunkacja/UCHWALA ZASADYbilety.pdf
strona 2 po prawej stronie pkt 4![]()
juz????????

ode mnie
takiego canonika może mi kumpel sprzeda...tylko lampę i obiektyw będę musiałą dokupić i wyjdzie mnie to pewnie ze 3 tyś
ale co tam!! to moje marzenie to sobie spełnię!!
W Krakowie wycofali coś takiego jak płatny bagaż, jak płacisz za bilet to mozesz sobie przewozic bagaze i za nie nie płaciszwięc wózek też mozna
Morgaine, Aenye boje sie, ze jak go tak nauczę to potem nie będzie chciał sam spać w ogóle, choc juz sama nie wiem... najchetniej to bym spała z nim dalej, tylko mąż robi trochę za sumienie i mówi, ze moze lepiej dla jego dobra nauczyć go spania w swoim łóżeczku... czytaliśmy "uśnij wreszcie" Tracy Hogg no i pisze tam mądre rzeczy tylko czy to faktycznie sie sprawdza i czy przez to dziecko nie czuje sie odrzucone... wiecie mam problem z młodym taki, że on nie chce za bardzo spac w dzień, tzn. usypia na rekach i potem śpi na mnie albo na spacerze śpi ale tylko jeśli pójdziemy w foteliku, bo gondoli już nie trawi bo nic w niej nie widzi, nawet jak mu dam pozycje półleżącą, za to w foteliku zasypia sam na spacerze, ma dobry humor jak sie go odkłada do fotelika no i śpi w nim nawet jak nie jedzie tylko stoi, ale poza tym nie chce spać w dzień, liczyłam, że moze jak nauczy się zasypiać sam wieczorem to w dzień też tak będzie, ale to ja nie potrafię go tak zostawić, płakać mi się chce i nie potrafie, nauczyłam go tylko, że zasypia sam na naszym łóżku, a ja lezę obok, moze to niezbyt wychowawcze ale nie potrafię go tak wyrzucić z łóżka, może się odważę jak troszkę podrośnie![]()