reklama

Kwiecień 2011

Dziewczyny polecam cała serie co nieco o rozwoju dziecka. Sama teraz siedzę i nadrabiam swoje braki wychowawcze tzn uczę się bom sama zielona w tym temacie(pierworódka znaczy się)

reklama
Ja ogladalam te serie, mam nawet owe na kompie...
Powiem tylko, ze Zawitkowski strasznie moim zdaniem skomplikowal branie na rece dzieci ;-) Jak moj maz to obejrzal to sie za glowe zlapal, ze to jakis kosmos :-D Ale ogolnie dobre rady ma... Tez polecam...

A ja wczoraj usłyszałam w tv fajny tekst, miałam wczoraj go napisać, ale nie miałam jak.
"Gdyby Bóg chciał, żeby mężczyźni pomagali w kuchni, to by im krótsze stopy dał, żeby bliżej zlewu stali" :-D

nati-gratuluję małej pierwszego ząbka!!!!Ciekawe kiedy u nas się przebiją???;-)

morgaine-super,że chrzciny udane,a co do teściowej-to ja mam tak samo-blisko nas mieszka,a jeździ tylko na urodziny,bo-jak twierdzi-nie ma czasy na głupoty:szok:
A wnuki to głupoty???

Ups...a mój pierdzi,że hej,muszę kuknąć,co się tam dzieje,bo takie bomby...Zjadłam activię natur.,czyżby to po tym???

Łaaaaaaaaa,mega kupa,pranie i mycie he he he

i to po activi?? chyba spróbuje niby Asia nie ma jakiś wielkich problemów ale robi w określonych momentach ( jak mąż i kiedyś ja po kawie i papierosku) czyli około 17-stej jak ja na leżąco karmię. jak w tym czasie jestesmy poza domem lub coś innego się dzieje to nie zrobi. No chyba, że jestem u mamy tam zawsze niezaleznie od pory dnia zrobi

hello dziewczynki,

jako,ze dzisiaj ma druga 16-tke...stawiam erdbeer-tiramisu-torte.jpg...:o)

dzieki:o)

oliver,super,lezy ze mna i wpatruje sie w monitor:o)))...nie nati,zadnych konsekwencji nie ma,wszystko jest cacy:o))) a teraz uciekam,biore sie za przygotowania...wam dziewuszki milego dnia

reklama
Alexandra wszystkiego najlepszego z okazji 16-tki :) buziak wielki dla Olego :)

Nati zapominiałam Asi pogratulować ząbka :)

Mitaginko świetny tekst ale jest na to sposób: kupić zmywarkę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry