reklama

Kwiecień 2011

Wrrrrr,tyle miałam napisane i skasowałam:wściekła/y:

nati-Ty jak zwykle niezawodna;-)

herbatita-mój Lolo też się wczoraj nie popisał,spal 3x po h a tak to zwykle śpi po 2-3 h i to 2x!!!Czuwał,oj,czuwał.Aż mi się z tego śmiać chciało.Jak zrobiłam groźną minę-to się w głos chichrał,urwis jeden...:-D

morgaine-i jak tam te "inne" góry na końcu Polski???:-D

mitaginka-super,że jazda ok.Może Tysia się przestawi na lepsze???

jankesowa-mój też w gondoli nóżki wkłada poza nią i nie bardzo chce leżeć na płasko i patrzeć w niebo.Miałam raz rozłożoną spacerówkę,o matko,też źle,bo tyłem do mnie i też mu się to nie podobało:-(

Jutro na szczepienie,w środę na bioderka.Ciekawe,co pediatra powie na tę jego morfologię..Trzymajcie kciuki!
Po południu mamy gości,jupi-moja "szpitalna" koleżanka przyjedzie:))

reklama
hatorska fajowo:)

a ma ktos problem tyupu ze za miesiac dziecko nie zmiesci sie w gondoli ??? help...
moje chłopaki tylko 2 mce jezdzili we wkladkach, potem wersja spacerowa wózka rozłozona prawie na maxa... a gondole mniejsze niz wkladki, to fakt!
no nasze polskie morze drogie ( ale zalezy gdzie moi rodzice np wynajmują swoje mieszkanie w sopocie za chyba ok 120 zł za dobę i wszystko jedno ile osób) dlatego z jednej strony cieszę się, że nie muszę za to płacić a z drugiej za góry muszę płacić. :-( oj jak ja dawno w górach nie byłam. Chyba idziemy zaraz na spacerek bo mi się nudzi a mąż śpi więc nawet pohałasować nie mogę. Z reszta mi się nie chce sprzątać więc zjemy śniadanko i idziemy w las.
miłej niedzieli
nati pytaj szybko rodziców czy mają drugą połowe sierpnia wolne mieszkanko:) i ile pokoi macie?

w górach super superowo!! zapakowalam małą w chuste o 17 i spala do 21, o 21 ja na karmienie wybudzilam zeby do fotelika najedzoną wpakować. po czym w domu kolo 22.30 rozebralam i do łóżeczka i do 2giej spala:)
ma katar i kaszle a tam of course nic!!

bylo super!! kuzyn ma dwoje chlopakow w wieku moich. Starszak jechal na quadzie
:) ale tylko kawalek bo sie bal. of course prawdziwym quadzie a nei zabawkowym. za to moja mama, chrzestna mojego kuzyna dostala od chrzesniaka prezent:) przewiozl ja na tym quadzie w same góry!! dostala miedzy oczy galeziami ahhah bo kuzyn sie schylil bo widzial i ona dostala... of course kropilo wiec wrocila mokra wloszka:) no i potem w aucie powiedziala ze sie bala ale udawala ze nie, a dzisiaj rece ja bolaly tak mocno sie trzymala tego quada...no bo to nie asfaltowa droga tylko kamory, wertepy:) nastepnym razem jade ja:)
no i zarełko super, matko jak oni tam zyją!! rewelacja. spokój, cisza, góry, mają jeepa, pakują sie do niego wszyscy i w góry wysoko jadą na grilla jakiegos, czy ognisko sobie robia. no rewelka:) ale kasy mają. bo obok ciocia juz biedna i wcale tak wesolo nie jest:( no ale zycie... :( na wsi pracy nie ma, trzeba dojezdzac codziennie poltorej godz do miasta i z powrotem tez tyle...oczywiscie tam nawet pociag nie dojezdza. nie ma torów:-D wiec pekaesem...

ale fajowo, ja tam na wczasy moglabym jechac....jest rzeka, gory, towarzystwo...ale nie ma gdzie spac:(

ale pustki coś dziś;)

ja mam chwilę wytchnienia, dziadkowie z małą na spacerze, dom posprzątany, obiad zrobiony, 2 prania wiszą,a ja kawka i bb:-)
zrobili mi niespodziankę, bo mała dalej na etapie marudzenia, ewentualnie na rękach przestaje, ofc kiedy jest pionowo i latam po mieszkaniu

hello:)
ja też z ciachem i kawką (gotowaną, z przyprawami) + serniczek na zimno, mniammmmmm:)))
wreszcie (odpukać) trochę lepiej z tymi zaparciami małego... wreszcie jakies kupy poszły (sorki, że tak przy jedzeniu;) ) i purtki słychać...
ja nadal w piżamie, a co:) mam dziś dzień dziecka, hehe; nic mi się nie chce;

co do gondoli - nasza jest spora (mikado), więc jeszcze pojeździmy; tym bardziej, że mój szkrab do długich nie należy:p

reklama
szacun pandora ;-)

mitaginka a gdzieś Ty pojechała i keidy wrócisz?
wszak ja sie do Katowic wybieram, Fielmana zaliczyć:-D hahah jak to brzmi:-D

pandora co ty na to zeby sie w tym tyg. spotkac nad jeziorkiem jak bedzie ladnie?
bo jak leje to ja to mam w swoich wspanialych wielkich rozmiarem 38 czterech literach:-D

chyba że zaprosimy Kraków do bielska tym razem, a za jakis czas, jak wroci Mitaginka, wybierzemy sie do katowic? baby mobilnaś Ty?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry