herbatita
Fanka BB :)
Jestem i ja
Odkąd odłożyłam Wike do łóżeczka jakaś godzinę temu to śpi nadal.. Może ona faktycznie wczoraj miala jakiś skoś albo ten upal ja wymęczył a dziś odsypia. Na śpiocha wciągnie butle lub napije się herbatki, nawet odbić nie chce i dalej komar. U nas zasypianie ostatnio wygląda tak jak u Marmy. Wkładam do łóżeczka i dziecko samo odpływa. Nie chce już zasypiać niegdzie indziej jak w swoim pokoiku i łózeczku. Co ja zreobie na urlopie to nie wiem. Nocki Wikula przesypia do 1go karmienia u siebie w łóżeczku a potem kładę ja obok swojego lóżka na materacyku i spi sama. Mam ja na wyciągniecie reki ale de facto nie w swoim łóżku. Od września wracam do mężowskiego łóżka a Wika zostanie sama w pokoiku. Cóż będę tak kursowac w nocy co 2-3h na karmienia. A może nauczy się przesypiac już cale noce? Kto wie Pewnie szybciej mi się to znudzi niż myślę i znowu będę spac u dziecka w pokoju. Przeraża mnie wrzesień ale musze być silna, do tego czasu cieszę się czasem spędzonym w domu i córeczką.
A ja siedzę i nadrabiam komputerowe zaległości. Latam po allegro szukając kostiumu, nadrabiam bb, i czytam książkę
Marma dzięki za słowa otuchy ale ja i tak siebie nie akceptuje po ciąży, dlatego ostro zaczynam treningi na fitnessie.
Przemcio rośnie co się dziwić że marudny. Hihi;-)
Baby słuszna decyzja z tym wyjazdem jestem za
. My jakiś czas temu mieliśmy okazję wylądować w Holandii ale temat sam ucichł, potem była ciąża i tak zostało do dziś. Jesteśmy tu i zobaczymy co dalej.
Ubranka już tez mam spakowane, te najmniejsze rozmiary i powiem że też mi żal się ich pozbywać. Z niektórymi się związałam a innych nie zdążyłam założyć. Selekcja selekcją ale okazuje się iż nie mam ani jednej czapeczki dla Wiki, a przecież jedziemy nad morze. Mam tylko 3 chusteczki. A najwyżej będę je wiązać na główce. Ale aż żal mi dziecko bo ona jak śpi to strasznie się poci na główce i tak samo w ciągu dnia. Oby tylko nie było to oznaka krzywicy.22 lipca mamy jeszcze neurologa i wtedy się wszystko okażę. Co tam z tym moim skarbem jest.
Migatinka Andariel najlepszego dla trzymiesieczniaków.
Alexandra tak się cieszę postępami Olivera
Baby to napisz to co po niemiecku i przetłumaczymy
Odkąd odłożyłam Wike do łóżeczka jakaś godzinę temu to śpi nadal.. Może ona faktycznie wczoraj miala jakiś skoś albo ten upal ja wymęczył a dziś odsypia. Na śpiocha wciągnie butle lub napije się herbatki, nawet odbić nie chce i dalej komar. U nas zasypianie ostatnio wygląda tak jak u Marmy. Wkładam do łóżeczka i dziecko samo odpływa. Nie chce już zasypiać niegdzie indziej jak w swoim pokoiku i łózeczku. Co ja zreobie na urlopie to nie wiem. Nocki Wikula przesypia do 1go karmienia u siebie w łóżeczku a potem kładę ja obok swojego lóżka na materacyku i spi sama. Mam ja na wyciągniecie reki ale de facto nie w swoim łóżku. Od września wracam do mężowskiego łóżka a Wika zostanie sama w pokoiku. Cóż będę tak kursowac w nocy co 2-3h na karmienia. A może nauczy się przesypiac już cale noce? Kto wie Pewnie szybciej mi się to znudzi niż myślę i znowu będę spac u dziecka w pokoju. Przeraża mnie wrzesień ale musze być silna, do tego czasu cieszę się czasem spędzonym w domu i córeczką.
A ja siedzę i nadrabiam komputerowe zaległości. Latam po allegro szukając kostiumu, nadrabiam bb, i czytam książkę
Marma dzięki za słowa otuchy ale ja i tak siebie nie akceptuje po ciąży, dlatego ostro zaczynam treningi na fitnessie.
Przemcio rośnie co się dziwić że marudny. Hihi;-)
Baby słuszna decyzja z tym wyjazdem jestem za
. My jakiś czas temu mieliśmy okazję wylądować w Holandii ale temat sam ucichł, potem była ciąża i tak zostało do dziś. Jesteśmy tu i zobaczymy co dalej.Ubranka już tez mam spakowane, te najmniejsze rozmiary i powiem że też mi żal się ich pozbywać. Z niektórymi się związałam a innych nie zdążyłam założyć. Selekcja selekcją ale okazuje się iż nie mam ani jednej czapeczki dla Wiki, a przecież jedziemy nad morze. Mam tylko 3 chusteczki. A najwyżej będę je wiązać na główce. Ale aż żal mi dziecko bo ona jak śpi to strasznie się poci na główce i tak samo w ciągu dnia. Oby tylko nie było to oznaka krzywicy.22 lipca mamy jeszcze neurologa i wtedy się wszystko okażę. Co tam z tym moim skarbem jest.
Migatinka Andariel najlepszego dla trzymiesieczniaków.
Alexandra tak się cieszę postępami Olivera
Baby to napisz to co po niemiecku i przetłumaczymy

i niepredko pójdą spać:-( buuuuuuu