Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż z nerwów wczorajszych i dzisiejszych zjadam dwa kawałki ciasta
Podobno siostra męża powiedziała jej, że już miała swoje szanse na wychowywanie dzieci i niech już da nam spokój.nie no naprawde przebierasz w nocy dziecku pampersa? i nawet godzine jest wybudzone po to zeby przespac 4 godz??!!Hej dziewczynki :-)
pisze tego posta drugi raz...czy często się zdarza że posty znikają/są pożerane?
eywa odnośnie nocek Twej córki, to ile minut Natalka je w nocy? (bo nie doczytałam). Jeśli krótko to ona tylko pije i się nie najda. Może spróbuj przed karmieniem ściągnąć trochę mleka i podawać jej pierś gdy napłynie to treściwsze mleko. Powinno ją wtedy na dłużej nasycić.
Ja robię tak, że jak młoda budzi się w nocy to daję jej possać, gdy przysypia to biorę ją na przewijak i zmieniam pieluchę co ją rozbudza a później cd jedzonka dopóki znów nie zaśnie. Taka nocna pobudka trwa czasami nawet godzinę, ale Alicja śpi wtedy dłużej, nawet 4 godziny. Wcześniej robiłam tak, że najpierw zmieniałam pieluchę a później dopiero jedzonko. Młoda pojadła wtedy 10 min i w kimono a 1,5 godziny później znów pobudka. Rano wyglądałam jak zombie.
W każdym razie życzę Wam by nocki szybko się Wam unormowały.
Każdej mamusi tego życzę![]()
a Nastka to jakie imię?eywa-macierzyństo to pewnie tak jak u wszystkich raz gorzej raz lepiej, ale ogólnie jest ciężko, moja Nastka to płaczek
no ale chodze do niej i smoka wsadzam bo jak jej wypadnie to płacz.
aż żal że nas tam nie było...no ale M nocke miał...