reklama

Kwiecień 2011

Kuzwa, moja tez dzis mega marudna! I jak zawsze je niemal non stop to dzis wypluwa cyca i je na sile. Nosz ladu nie dojdziesz! No i spac nie chce tylko siedzi i steka... :baffled::angry:

reklama
Cześć kochane.

Sto lat dla wszystkich dzieciaczków kończących kolejny miesiąc po tej stronie brzuszka :)

Ja dziś od lana zalatana, pozałatwiałam troszkę spraw. M wrócił i życie wróciło do normy...a było tak dobrze...eh

muszę się zabrać za prasowanie....a teściowe proszę wysłać w kosmos :P

Pytanie do mam dziewczynek: wiecie gdzie można kupić opaski bawełniane na uszka? Szukam, szukam, ale nigdzie nie ma, a czasem byłoby to lepsze niż czapa
na Allegro :) np tu PRZEPIĘKNE OPASKI OPASKA 31 WZORÓW! CYRKONIE!! !! (1708141791) - Aukcje internetowe Allegro sama dzisiaj szukałam i chyba zamówię, bo w sklepach nie znalazłam. Zastanawiam się też nad taką chusteczką, bo moja ma chustkę, która ciągle odsłania uszy Przewiewna bawełniana czapka chustka chusta letnia (1690134615) - Aukcje internetowe Allegro

to mnie nie pocieszyłaś :P W Bielsku w Dudusiu, a ostatnio zaczepiłam babeczkę, która szła z dzidzią w opasce to ona kupiła w Wodzisławiu w Kauflandzie :/ a w Kato ni ma :(

proszę bardzo wybierz sobei coś z tego :)
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

wszystkiego najlepszego dla wszystkich maluszków które dziś mają trzy lub cztero miesięcznicę ;)

mój młody od kilku dni marudny jak ktoś przychodzi do nas to jest jeszcze gorzej, a wszystkie głośniejsze dźwięki kończą się rykiem... chyba skok jednak :( ale przynajmniej w chuście się uspokaja i śpi ciągle :) wiec jak najcześciej sie motamy i wtedy jest duuużo lepiej :)

dzisiaj nam pięknie zasnął o 20 wiec jestem ciekawa o której wstanie, ale najadł sie bo mi cycki pękały w szwach po ponad 3 godzinach więc może pośpi trochę dłużej :)

uciekam pod prysznic i moze jakieś przytulanko z mężem ;-) byłoby miło :)

Moj szczescie po wierciolo sie po krecilo ale spi... uffff moze bedzie lepiej
ORGAINE HAHAHA f\dzie mi to M wcielo

Mitaginko mzoe to te przyprawy sama nie wiem u mojego taty w sklepie byli dzis ludzie z dzieciatkiem w wieku naszych skarbow i mowili ze takie grzeczne a dzis non stopa ryk mozze to ta pogoda bo u nas raz cieplo raz zimno

nie wiem co komu mialalm napisac ale czuje sie dzis jakby sto koni mnie przelecialo a tu od 4 dni ani jeden ;-)

Znowu matka wychowujaca samotnie maz pojechal po opony na nowe alusy :crazy:

zaraz ide sie kapac ale boje sie ze sie obudzi i rozryczy a wtedy to juz nie zasnie a jak szybka reakcja to jeszcze da sie utulic.
Pije LECHA FREE i tak mi dobrze tak mi rob hehe :-p

Jakis glupi humorek mam....

Kurcze biedna Zosienka (*) serce sie kroi...

reklama
mitaginko to już wiem co się dzieje:tak:
morgaine zmieniam pampersa bo jak młoda zasypia o 20-21 a budzi się o 3-4 to jednak pielucha jest pełna.
cucumber na następną rodzinną imprezę weź ze sobą wełniane skarpetki i czapkę uszatkę. Powiedz teściowej żeby ubrała bo się martwisz o jej zdrowie:tak:
eywa miłej zabawy
jankesowa też stawiam na skok, wkrótce się skończy
więcej narazie nie pamiętam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry