Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szkoda,ze moja kim juz z takich slodyczek wyrosla.wiezdialam baby, to dzieki Tobie nie masz problemów z chłopem:-) no tak, czyli oni są do bani, ale my takie fajoweMorgaine wyjeżdżam nie wcześniej niż we wrześniu więc sierpień spoko
a tak naprawdę to mąż mnie bije ;-) ale przecież tego nie napiszę, bo może przeczytać hihihi;-)
a tak poważnie to kazdy mąż jest troche denerwujący tylko ja u mojego teraz tego nie widzę bo jestem niesamowicie spokojna i wyluzowanajak pracowałam to masę stresów i nieraz żeśmy sie żarli jak psy a teraz spokój, luzik i zrozumienie
Nela jak będziesz w Krakowie to zaglądnij do mnie![]()

hahah ja pytałalam adi nie Ciebieno to jestem, było fajnie, choć myslami jednak z niunią, musiałam przyjechać nakarmić bo nie wzięła butelki i płakała z głodu, co ona by zrobiła jakbym z jakiegoś powodu nie mogła dać jej cycka? po jakim czasie się by złamała??i wiecie co? zasnęła mamie przed 22 i śpi do teraz bez żadnej pobudki!!! aż nie wierze, zobaczymy jak dalej będzie, ja lecę spać zaraz
morgaine, czepiliwa jesteś miało być Natka a wyszło Nastka, a uwielbiam mówić do niej Natusia
a do listy fajnych mężów możesz dopisać mojego,hehe cudny jest, mimo,że nie ma cycka i nie nakarmi w nocy małej![]()
bo adi napisala 'Nastki';-)witam
wczoraj mąż mi zabrał komp tzn sam się do netu dorwał.
U nas cisza i spokój, mamy na koncie a dokładnie na buźce 2 ugryzienia komara i 1 końska mucha- jak bym nie widziała że mucha siedzi to bym nie wiedziała, że to ona a komar to wygląda jak większa potówka ale zero reakcji ( a może powinnam na pogotowie jechać?? hahaha)
współczuje teściowych moja się czasami pytała "może załóżcie jej czapeczke" a ja nie pamiętam kiedy miała czapke chyba z 3 razy w życiu. za to marudzi że małą na ręce biorę " niech się wypłacze"
Morgaine- to ja jestem wyrodna matka pampersa nie zmieniam od 19 do 6-7 rano a czasami i tetry jak mi koło 18-stej zaśnie na noc i nie zmieniłam nigdy w życiu. tylko, że jej nic przy pupie nie przeszkadza.
dzięki Tobie nie wyszłam na taką najgorszą