A dziekuje dziękuje drogie koleżanki pospalam cale 2h i od razu człowiek się lepiej czuje. W wypił jedyne piffko w lodowce wiec go wysłałam do sklepu, a co ja nie mogę? No dziecko śpi snem nocnym, trochę pomarudziła ale ok. wreszcie zasnęła a ja z W na balkonie kufelek pifka wypiłam, potem kąpiel w waniliowych płatkach mydlanych i mmmmmmmm jak mi dobrze. Nowo narodzona jestem, teraz sobie pada i świeże powietrze do nas leci. Jak miło. Ach już bym chciała być nad morzem. A co tam u Was kochane….
Marma zdolne masz dziecko i tak szybko się rozwija tylko się cieszyć
Migatinka słodka ta Twoja dziewczynka
Baby sliczne chusty i dla mnie ta druga ze zdjęcia mniemam, że kolor brąz? Albo nie dowędzam ;p
Emi trzymam kciuki za usg oby nic nie wykazało
Dzis była u mnie mama i mierzyłyśmy sukienkę dla Wiki do chrztu, boszeeeeee bosze jaka śliczna, zdjęć nie mam ale wystawie w odpowiednim momencie
Mama do mnie z miłymi słowami że zjechałam na wadze i tak ładnie wyglądam, a ja czuje się jak poczwara. Ale co tam byle do przodu. Byłam w pracy tez już pisałam, matko ja nie chce wracać a wiem że musze. Nie mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu a byłoby miło, no ale cóż czasem inne rzeczy wioda prym Szkoda że tu te finansowe.