Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ksiądz do 'kartoteki' potzrebuje zaswiadczenie czy chrzestni sa wierzący. jesli nie maja ochrzczonych dzieci i nie chodza do kosciola to kto im takie zaswiadczenie wystawi.... takze to zalezy nie od ksiedza ktory ma chrzcic, czy od parafii w ktorej bedzie chrzczone, tylko od tej gdzie przynależą chrzestni...apropo chrzcin. czy chrzestni muszą byc po ślubie kościelnym?? bo sie tego obawiam ze będę miała kłopot :-(
a jak nie to przynajmniej sobie popisze

w ciazy 'zajechalam' czyli ponaciągałam wszystkie sportowe ciuchy wiec ani koszulki ani spodni...adidasy mam
A powiem Ci, że te żele działająja tez dentinox. z tym ze przy starzsaku mi pediatra powiedziala ze te zele to działają bardziej na psyche rodzicow niz na dziasla dziecka;-) pewnie to slabiutkie i powoduje ze na chwile dziecko zapomina, a jak sie juz czym innym zajmie to luzik:-)
Hmm, ja pracuję a właściwie pracowałam w prywatnym żłobko-przedszkolu, tzn klubie malucha i nie wysłałabym mojej córeczki do takiego miejsca. Wydaje się, że opieka super, mało dzieci itp ale nigdy nie ma tak, że jest jedna pani na dziecko i czasem te dzieci płaczą. Poza tym już nie raz widziałam płaczące przez tydzień, dzień w dzień roczne dziecko, któremu nie mogłyśmy pomóc, bo chciało tylko mamę no i były też inne dzieci, które przez płacz tamtego też płakały i był jeden wielki grupowy płacz. Moim zdaniem dziecku, które ma kilka miesięcy, roczek czy nawet jeszcze 1,5 najlepiej jest jak zostaje z nianią i wie, że ona będzie tylko dla niego. W końcu się do tej jednej niani przyzwyczai i dostanie 100% uwagi. Mitaginka, może popytaj znajomych, albo jakichś pań z dziećmi czy nie mogą kogoś polecić. Zawsze lepsza taka polecona niania, bo była już sprawdzona, niż ktoś o kim nic nie wiesz. Spokojnie sobie szukaj kogoś, masz jeszcze czas, więc jak teraz zaczniesz to ktoś się znajdzieMitaginka- jak dzieci są na mm to wcześniej słoiczki się wprowadza. i co wybierasz żłobek?? jak ja bym musiała wybierać to chyba prywatny żłobek
A o co dokładnie chodzi? Masz gdzieś te przepisy może? Bo mnie to zaciekawiłoa widzicie mi chodzi o taki "nowy" żłobek co teraz nowe przepisy weszły. sama chciałam taki założyć i może założe ale mała musi podrosnąć. więc nie będzie pań z małymi pensjami