reklama

Kwiecień 2011

Hej babki

Melduje sie na szybko w chwili relaxu. T pojechal na lotnisko i zabral mlodego, dziunia spi od 18.15 ale watpie ze juz na noc. Nic nie nadrobilam wiec zielona jestem ale obiecuje poprawe:)

reklama
jankesowa- prosze bardzo :)

ewentualnie zmieściłam się w swój kostium jednoczęściowy. trochę mały w cyckach no ale cóż i tek pewnie lepszego przy moich cyckach nie znajdę. :-(

edit
mąż jak mnie zobaczył w kostiumie to zaczął się śmiać więc chyba jednak kostiumu nie mam. mów że mi kupi G albo H,

Ostatnia edycja:
jankesowa- prosze bardzo :)

ewentualnie zmieściłam się w swój kostium jednoczęściowy. trochę mały w cyckach no ale cóż i tek pewnie lepszego przy moich cyckach nie znajdę. :-(

nati- to przyjemnego "basenowania";-) U mnie choć kostium ok.to...nie umiem pływać-boję się wody.Panicznie:wściekła/y:

Pozostałe,które pytały-Marysia idzie 1 rok do p/kola,bo w zeszłym roku jej nie przyjęli,tyle podań było...

a nawet nie pomyślałam że kostiumu nie mam. Asia ma a ja nie. hahaha.kurde no. muszę szybko coś kupić i śmigamy na basen. Cucumber- e tam ja mam fałdy i fałdy no ale pójdę z teściową ona ma większe :-D

dobre! :-D

wiesz ona inaczej niż przy cycku nie zaśnie :-( a że ja zasypiam w nocy to niczyja wina. tak sobie tłumacze :-), przestanie się w nocy budzić to będzie spała w łóżeczku

u mnie tez zasypia na noc przy cycku, nigdy inaczej :-( Moze pare razy sie udalo, ze w bujaku zasnela i wtedy Ja przenioslam, podlaczylam na moment do cyca i odleciala z powrotem ;-) ... ciagle w naszym lozku!!

nati, dobre z tą teściową :D Moja szczupła, ale ode mnie nie jest szczuplejsza :P Może ją zaproszę :D

buahahaha, zej$%^&&* :-D

nati- to przyjemnego "basenowania";-) U mnie choć kostium ok.to...nie umiem pływać-boję się wody.Panicznie:wściekła/y:

wstyd sie przyznac... ja mam identycznie... Nawet w wannie boje sie glowe pod wode zanurzyc :-|

Moj znowu gdzies wybyl! Juz mnie irytuje ta jego ciagla "zajetosc"! Na szczescie Mala nie jeczy tylko spi :-)

Apropo, to my dzis mamy 4 miesiace!! :-)

elo melo :)
nati - fajny widoczeki super takie duże okna, ale cena mnie powaliła...
dranisimo- oczywiście, że się bawi syrenką....to jej ulubiona bo naprawdę jest super. Faceci....mam podobny problem...STO LAT dla Kruszynki
Marma - czasem dobry psycholog wystarcza ;) bo jak dziecię agresywne to trzeba coś z tym zrobić bo jak trafi na śilniejszego to może być niezła jatka....a słabszych szkoda, no i jego też bo dzieci będą się go bały i nie będą chciały się z nim bawić, czasem w przedszkolu organizują takie pogadanki z rodzicami takich trudnych dzieci i to jest fajne, że coś takiego się robi no i jeszcze rodzic musi chciać zauważyć że jego podopieczny(a) jest agresywny(a) i chcieć z tym coś zrobić...
Beata- gdzie mieszkasz, ze masz taki fajny widok? :)
Mitaginka - u nas kupy codziennie inne :) tak myślę, że na początku chyba będziesz musiała w pracy trochę ciśnienie upuścić w cycusiach bo może być ciężko :)
antonina - nie wiem jak pomóc, ja próbuję butli nauczyć i nie idzie :) a w cycusiach nie wiem ile ona tam zjada tego mleczka jednorazowo...
nati-ja ze starszakiem byłam jak był taki mały miał 3m-ce ;) i little swimmersy huggisa kupowałam chyba w kauflandzie

Byłam dziś zapoznać się z nową nianią :) młoda trochę senna była i się rozpłakała, ale myślę że będzie fajnie, cieszę się że ją mam. Oby się nie rozmyśliła :)

reklama
gdzie się kupuje pieluchy na basen???

w tesco są np. Huggies swimmers :)

co do kostiumu to mąż mi przed wakacjami zafundował kostium ale kazał kupic dwuczęściowy i w sumie to stwierdziłam, ze czemu nie, w końcu rozstepy mam ze względu na dziecko a nie na zaniedbanie, olać to ;)

Cucu nie przejmuj sie mój celulit kończy sie przy kolanach ale i tak chodzę w krótkich spódniczkach :) co prawda nie jest juz taki straszny bo znacznie sie zmniejszył ale i tak go widać a ja mam to gdzieś :-D

Dranissimo sto lat dla Zuzinki :)

MamusiaDorusia bedzie dobrze :) córcia dzielnie da radę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry