reklama

Kwiecień 2011

margola maja też nie chce jesc na noc już którąś noc z rzędu :-( wypije 30 ml i koniec potem w nią wciskam po trochę ma spaniu żeby nie była głodna nie wiem czy to przez zęby czy co

reklama
edit:margola juz wiem o co chodzi:)
na sile bym nie dawala. moja Niska jadla po 180 lub 210 a od paru dni po 10 ml i żadko. nie dawaj na sile...a u Ciebie to tez od jakiegos czasu czy od zawsze tak malo je?
margola ja bym Ci odpisala ale nie wiem o co kaman...czytam pobieznie bo czasu brak, przepraszam:(
asiunia milych wakacji i pogody jak na Kubie - byle nie wojewódzkim:-D
aenye miłej zabawy na weselichu...i ja też zawsze WSIO NA OSTATNIĄ CHWILĘ!!@ :ANGRY:
nela buziak:* moja też ulewa:( takie przetrawione i śmierdzące:( prześcieradło i ciuchy non stop do prania:( Twoja córcia też takie już nadtrawione ulewa? next wtorek pogadam z pediatra bo mamy szcepienie... Niko tez tak mial, przezszlo jak mial dopiero chyba 8 mcy:( wszystkie ciuchy brudne juz potem od marchewki i nic nie puszczalo!!!!!

mitaginka dzięki;-) buźka dla Tysiuli

petinka jak dzisiejszy dzień? lepiej? czy Marta dalej tylko ręce i ręce?

moja Nika dopiero wczoraj pierwszy dzień ładne 2 drfzemki po 2 godz, nawet 2,5. dzisiaj poranna też juz trwa ponad 2 godz. wczesniej to po 30 min spala. ale mniej spi teraz w nocy... spala od 19-9 rano, a teraz spi od 19-7 bo chlopaki ją budzą. ledwo lato sie skonczylo i juz wstaja o 7 rano, tzn mlody bo starszak to by sobie pospal...no ale mlody budzi wszystkich wlacznie z babcia i dziadkiem

baby co z baby?? wyjechala jjuz?

a ktos tam pytal o proszek do prania. ja od poczatku dzieciowe z naszymi, proszek jakis lepszy (persil chyba mam ale ten z niemiec, on lepszy niz nasz, nie trzeba vanisha dawac...)
a butelki do zmywarki:) i luz
zupke podalam pare razy ze sloiczka. dzisiaj gotuje sama, zobaczymy jak jej posmakuje...
dajecie jakies przyprawy czy same warzywa...bo miesa jeszcze nie daje...

Ostatnia edycja:
morgaine ale ladne drzemki :-) u nas sen nocny 19-20 do 6-7 ;-) z pobudka of course ;-)
margola a moze jakis deserek z mlekiem?
mam takie moze glupie pytanie :-p jak jest po holendersku Wielka Brytania? bo weszlam na hol ebaya i nie moge znalezc na liscie panstw do wysylki :-D

Morgaine jestem :) jeszcze nie wyjechałam :)
nie odzywałam sie bo M miał wolne w pracy i zajmowałam sie sloiczkami, wystawianiem ciuszków na allegro i jeszcze innymi pierdołami ale myślę, ze juz bedę na bieżąco :)

Margola myślę, że jak nie chce jeść to nie wciskaj na siłę, jeśli w nocy je to nadrobi, mój młody jest na cycu plus inne dania i wdzień tylko spija poczatkowe to płynne mleko i więcej nie chce, za to nadrabia w nocy :) spróbuj jej dac soczku, moze wypije chętniej, na siłę raczej niewiele wskurasz a tylko młoda sie zrazi

Aenye dasz radę :) ja też na ostatnią chwile i jakos leci :)

Alexandra fajnie, że wszystko dobrze :)

Asiunia udanego wakacjowania :)

Nela dobrze, ze juz po wszystkim teraz odreagujcie no i zaraz mi tu pisz jakie imiona ma Niuńka skoro jakieś zmiany :) mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni co z tym ulewaniem

Dragonfly bidulko wracaj szybciutko do Mateo, będzie dobrze, musi być :)

Petinka jak Martula lepiej coś czy dalej na rękach?

Jankesowa dobrze, ze kaszka zadziałała :) kupiłam młodemu kaszke ryżową brzoskwiniową i spróbuję ja na moim mleku zrobić, zobaczymy czy mu podejdzie, bo kleik nie bardzo mu smakował i też nic nie pomógł, młody codziennie budzi sie tak samo 24, 3, 6-7 i czasem pośpimy do 8-9 a czasem tylko do 6-7

lecę pranie powiesić i coś na obiad wymyślić...
nie macie jakiegoś pomysła na obiadek?? bo ja mam pustkę dzisiaj w głowie :/

Dzień dobry!!!

Jakoś nie mogę wpaść w rytm i być z Wami na bieżąco,tylko tak z doskoku... :-( i nic w temacie nie jestem,no po prostu koszmar.Za godz.po Marysię do p/kola,dziś dzieci miały kiepski dzień,prawie każde płakało a Marysia twarda sztuka;-) No,chyba,że się popłakała jak poszłam,ale to się dowiem niedługo.

baby-podziwiam Cię za te słoiczki:tak: Ale gdybym miała więcej czasu-też bym się w to pobawiła,choć nie jestem tego taka pewna:-D

asiunia-to spóźnione wakacje czy co???Wybacz,nie doczytałam...........

Karolek pięknie w nocy pospał,nadrobił brak snu w dzień,za to dziś drzemki o stałych porach-co mnie cieszy niezmiernie;-) Dałam mu wczoraj mięsko,zajadał się,nie ma co-widać,że chłop:-D

Czy Wasze pociechy też Was szczypią???Kurcze,mój Lolo ma taki ścisk,że szyję,ramiona i policzki mam w strupkach....Co za siła:szok:

reklama
albo: Verenigd Koninkrijk

dzieki to wlasnie to w zyciu bym sie nie domyslila :-) bo wszystko odmiany z g.. i b... na poczatku sprawdzilam :-D
mamusiadorusia moj drapie i szczypie troszke tez szczegolnie szyje mam podrapana
baby koperty z ciasta francuskiego zawartosc dowolna np kurczak z sosem, szpinak z serem itp ;-)
zapomnialam kompletnie oczywiscie zdrowka dla dragonfly

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry