reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginka- a właściwie czemu uparłaś sie na mm i butelkę?? rano nakarmisz małą, koło 10 kaszka, póżniej objad, deserek i już wracasz i będzie cyc. czy tak nie da rady??
mam nadzieje że teściowa przyjdzie i chociaż przewinie

raczej za mało tych posiłków; moje godziny pracy to 8:30-17:30 bo tak otwarty oddział, chcę korzystać z wychodzenia wcześniej, ale jak będę sama z jednym doradcą na zmianie to nie wyjdę. Żeby dojechać to ok. 40 minut w jedną stronę, czyli może się zdarzyć, że ponad 10 godzin będę poza domem,a póki co Tysia je co 2h...

mercedesss kaszka mleczna manna z Nestle, podaję 2-3 łyżeczki dziennie do obiadku

aneczkaaa kupiłam sobie buty, a Tysi dwa pajace, skarpetki i sukienkę

aneczka please nie zazdrosc;-),ja sie modle zeby jej badania wyszly dobrze,ze akurat teraz (sic)a taka okazja sie trafila!!!.akurat malz ma urlop a mala ulewa ,a to wszytsko dla niej .wlasnie malz pojechal z jej moczem do badan.na wszelki wypadek ubezpieczyl nas jakbysmy odwolali wyjazd:(nikt nie wie co jej jest ,ja stawiam na alergie...oby,choc juz sama nie wiem...:(:-(

kupilam kurs hiszpankiego; podstawowe slowka i ocvzywiscie program nie chce sie odpali.,malzowi nie pokazlam,ale dostalam kase za ciuszki to sie nie kapnie.braciaka poprosze jutro o zainstalowanie

dranissimo moim zdaniem może być krew przez zęby; u nas tak było (no chyba że to zbieg okoliczności). Tysia robiła brzydkie kupy, w jednej była nawet krew, a po kilku dniach zobaczyłam pierwszy ząbek ;)

dzieki!
U nas robila brzydkie kupy na naszym urlopie, ale to pewnie przez te wariackie jazdy... teraz kupy niby ok, tylko znowu ich sporo i dzis chyba we 3 ta krewka (?) Oby to byl zabek... Az mi smutno, jak na Nia patrze taka marudzaca... bidulinka :-(

Jankesowa – już dawno chwaliłamdady i jadę na nich cały czas. Miałam 3 paczki oryginalnych i niewidzę żadnej różnicy.. a skoro nie widać różnicy to po coprzepłacać
dranissimo – super, że podróż sięudała; jak misi smoczek wypadnie, oblukam czy nie ma włosów i zpowrotem do buzi

tez ostatnio gdzies czytalam, ze te biedronkowe zostaly 'ulepszone' i dorownuja pampersom...

aneczkaaa, tak czytam Twoje posty i Ty to agenciara jestes ze swoim podejsciem... ;-) Podoba mi sie to :-)

reklama
mam juz wyniki,mala ma leukocyty w moczu i zapalenie drog moczowych i czujecie ze to sie moze objawiac ulewaniem?!!!,i jeszcze ja to bolo bidule a ona taka grzeczna ,czasem plakal troszke przez sen ,geee,moje malenstwo:( ale przynajmniej mamy przyczyne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry