Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dranissimo witaj spowrotem :-) mam nadzieje ze urlop udanyno i super ze chociaz droga spowrotem wam na luzie minela :-) podziwiam, ja po 1 razie i to nawet calkiem udanym powiedzialam dosc i jak juz to samolotem :-)
Ale z drugiej str wez sie spakuj do samolotu, jak dla samego dziecka jest tysiac rzeczy do zabrania!! A my??
Jakos sobie tego nie wyobrazam, tragania sie z tymi klamotami, wozkami, torbami...a ten smoczek do butelki NUK jest taki jak smoczek Nuk do ciumciania? bo do ciumciania mam i nie chce, więc jak do butli jest taki sam to kapa
Nawet nie wiem co to za firma, nuk, a moze canpol, te kauczukowe w kazdym razie... chcialam wkleic jakis link, jak to wyglada, ale nic nie znalazlam...no ja myslalam tak samo i dlatego wtedy jechalismy autem. Ale potem sobie odpuscilismy pare rzeczy, lozeczko turystyczne czy cale opakowania pieluch i generalnie wszystko kupowalismy na miejscu. A z bagazami na lotnisku to luzik, przeciez sa te wozki na ktore ladujesz torby i potem do bagaznika i gotowe :-)My tez teraz 1 raz bylismy samoch i moj M juz mowi, ze nigdy wiecej!Ale z drugiej str wez sie spakuj do samolotu, jak dla samego dziecka jest tysiac rzeczy do zabrania!! A my??
Jakos sobie tego nie wyobrazam, tragania sie z tymi klamotami, wozkami, torbami...

hahaha no to maly pedziwiatr :-) kochana nasza przodowniczkaa mi dziecko uciekło. położyłam ją na podłodze, na około pełno zabawek. a sama odwrócona tyłem prasowałam. po dłuższej chwili ciszy odwracam się a dziecka nie ma. była pod łóżkiem. ale tylko do tylu potrafi tak raczkować jak prawdziwy raczek :-)

no ja myslalam tak samo i dlatego wtedy jechalismy autem. Ale potem sobie odpuscilismy pare rzeczy, lozeczko turystyczne czy cale opakowania pieluch i generalnie wszystko kupowalismy na miejscu. A z bagazami na lotnisku to luzik, przeciez sa te wozki na ktore ladujesz torby i potem do bagaznika i gotowe :-)
a ze smoczkami wrzuc na luz, bo dziecko ci sie alergi nabawi![]()
Chyba, ze sie wypozyczy, albo ktos odbierze, bo nie widze innego wyjscia i tachania tego..... Oooo nawet nie chce myslec 
Tzn moja go mocka jakies pare minut dziennie, ale chyba mimo to przestane wyparzac ;-)