reklama

Kwiecień 2011

Hatorska zgadzam sie babcia sie tak obraza jak sie jej zwroci uwage ze jakies 2 miesiace temu jak non stop nosila mala i mala zaczela dostawac atakow histerii,bo nauczyla sie usypiania z lulaniem i chodzeniem ( trwalo to nawet do kilku godzin!) zwrocilismy jej uwage ze rozpieszcza mala ,ze tak nie chcemy,to tak sie obrazila ze autentycznie nastepnego dnia chciala sie wyprowadzac od siebie z domu.2giego dnia jak emocje opadly oswiadczyla ze ona nam bedzie pomagac przy Misce ale tylko tak jak ona chce bo uwaza ze ja trzeba nosic i juz...nie dalo sie przegadac.

Obcej osobie moge zwrocic uwage,szukamy tu u mamy kogos ,ale znow zaczela niankom matkowac,tak ze odrazu do mnie i meza leca na ty ,nas zlewaja i wchodza do tylka babci.dzis babcoia stwierdzila ze musimy im gotowac itp.malz chcial wyjsc ze skory bo owszem ,to co jest w lodowce moga wszystko jesc,ale jesli on zje obiad w pracy a ja powiedzmy platki:) to ja mam jeszcze nianke obslugiwac???

Ztreszta jakbym zaczela pisac to bym nie skonczyla

Hatorska ja sie nie spakuje:( Modlcie sie za mnie zeby malej jutro nic powaznego nie wyszlo na badaniach ,tak nam i jej potrzebne te wakacje (sic,sic ,sic!!!)

hatorska jutro zaleje Cie lawina pytan odnosnie wyjazdu,oki:);-)

reklama
:)

Asiunia-a młody może nie trawi glutenu? wtedy ponoć są takie duże cząstki w kupie?
Tyle ze one nie sa duze.. takie moze 2x2mm i tysiace. Wyglada jak mleko bo biale, ale sa i czarne - jakby mak... ale dlaczego by tak nagle zaczol nie tolerowac mleka? Ja juz sie zastanawialam nad nietolerancja bialka czy laktozy bo nadal dosc mocno ulewa... Ale biegunki z tego powodu nigdy nie mial... Pozatym ktoras z was pisala ze jej dziecko do 9mc ulewalo, wiec przestalam na to zwracac uwage, dopiero teraz tak mysle...
Jezeli do konca tyg mu nie przejdzie pojade poprostu na IP i powiem ze lekarze debila ze mnie robia i mojego dziecka i zamiast pomagac to szkodza... Byscie widzialy jaki on byl blady, slaby i lejacy sie wtedy po tym dniou na samej wodzie... Naszczescie odwodniony nie jest... No i te dziwne kupy sa juz zadziej. Tak co 3-4h, a wczesniej byly co 1h... ehh...

witam z rana

po wczorajszych wrażeniach mała padła o 20 o 23 pobudka a następna o 3!!!!! obudziła się i jadła i jadła zdziwiona że taka glodna patrzę na zegarek a tu po 3. no :szok:
chyba codziennie jej takie wrażenia potrzebne
Hatorska- mieszkamy już prawie 3 tygodnie, remont na wiosne

Nati – zajrzałam tu i jak nie byłoTwojego porannego postu to jakoś dziwnie.. ale w końcu jest!! Dżoanyspanko rewelacja!! Ja dziś obserwowałam wstawanie Milci –pominęła cyca o 23 ale nie spała popołudniu więc może dlatego –wstała 2, 4 i 5:40 do mnie do wyra tam 2 razy cyca i spała do 7:30więc spoko. U mnie pogoda ładna się robi i albo umyję kolejneokno albo spadam z dzieciakami na dwór. Ale najpierw poleniu****ę ;-)

nie pisalam wcześniej bo się zlitowałam nad mężem i zrobiłam nam śniadanie :-), nawet może z psem i do apteki pójdę ale tylko może. hahaha

u nas chyba będzie padać. :-(

Witam :-)
Wczoraj mnie nie było bo... znowu miałam mega ból głowy. Nigdy mi się to nie zdarzało, zaczynam się martwić :szok:
Musiałam wczoraj poprosić siostrę żeby przyjechała, bo normalnie myślałam, że padnę.
A Filipek jak zwykle super się spisał :-)

mitaginka- Ty to "szkol" tą swoją teściową, co ona tak się leni. Zdeklarowała się a teraz co się tak obija :wściekła/y:
lenka- a gdzie Ty pracujesz tylko 4 godz. :-)

U Nas ładna pogoda, wczoraj też słonecznie ale nie skorzystała, przez ból głowy :angry:
Od poniedziałku zaczynam podawać gluten, kupię tą kaszkę o które mitaginka mówiła.

Wiecie co tak sobie myślę to tych teściowych... moja nie jest aż taka zła, ale oczywiście wkurz mnie raz bardziej a raz mniej :-D
Ona jest hipochondryczką więc wymyśla niestworzone rzeczy a to brzuszek go boli a to może brak mu żelaza a to nie dawaj tego a to dawaj :angry:

Ale, wiecie co... ja mam syna i też będę teściową i będę miała synową.
I już to sobie wyobrażam, nasze relacje :-)
Wydaje mi się, ze jak ma się córkę i jest się teściową to jednak jest się trochę w lepszej sytuacji :-)

hej
sto lat mnie tu nie bylo, przeczytalam tylko ostatniego posta mercedes
mercedess czy Ty bierzesz tabletki anty? bo ja po poprzedniej ciazy zaczelam brac i mialam straaaaszne bóle głowy, płakałam z bólu, i dopiero jak zmienilam tablety, czy przestalam brac, nie pamietam, to wsio przeszlo jak reką odjął, w momencie.
nawet na ulotce tabletek jest napisane w skutkach ubocznych ze moga sie pojawiac bóle głowy...
czytam dalej:)

morgaine brałam 8 lat temu i tylko przez 2 lata. Mnie strasznie brzuch bolał i miałam zawroty głowy. Teraz tylko gumki zostały i nadal nie mam okresu to tak przy okazji ;-)

Może przemęczona jest.
Bierzecie jakieś witaminy?

ja biorę prenatal i kwasy omega3. Gdyby mi tak włosy nie wypadały to może bym nie brała... Ale cycem karmię to się pocieszam że jak zjem kebaba czy cuś w tym stylu (a to uwielbiam) to mała z witamin dostanie coś pożywnego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry