reklama

Kwiecień 2011

już drugi raz, po przebudzeniu usiadła :) jedną łapką się podpiera a drugą ciągnie kołdrę i siedzi :) słodko wygląda:)

wszystkie się chwalą że mają zęby to ja sie pochwalę że jeszcze nie mamy :P

reklama
Melduję, że żyję ale nie wiem jak się nazywam.
Od poniedziałku pracuję, starszak chory, młoda chora.....katar, kaszel, gorączka.....narazie leczę syropkami i czekam czy się rozwinie czy nie. Młoda z nianią daje radę, "babcia" jej gotuje, wymyśla...młoda nie chce pić butli u niej, w ogóle od nikogo w dzień ;) na noc napije się :) ale w dzień kombinujemy z kaszkami, owockami, biszkopciki z mm zajada więc będzie żyć :)

ja w pracy juz reset......ciężko rano zorganizować "towarzystwo" i siebie :) bardziej już żyję nową pracą i myslę jak tam będzie

pytałyście o nebulizator, ja dla starszaka mam omrona i jest super, czasem wymieniam ustnik, wężyk, czy co tam się zepsuje

zębów młoda jeszcze nie ma ;) ale chyba ją dziąsełka bolą, może coś się wykluje....

dynia w słoiczkach ale jakoś mało mi ich wyszlo tylko 6 no ale dyni też mało miałam 1,6 kg-skóra

Wilmek- i jak tam świadek??

mała od 16-stej śpi niby ok bo wszystko zrobiłam ale o której pójdzie na noc spać???? a może już na noc??? ale tak dobrze było kilka miesiecy temu ostatnio

Ostatnia edycja:
cucumber sto lat dla Gabrysi!
margola to faktycznie nieźle Wam Klaudia stracha napędziła, współczuję...
hatorska napisz mi jak wygląda menu Bianki ;) może coś zaczerpnę ;)

mi się dzisiaj nic nie chce, dobiło mnie dzisiaj, że Tysia nie umie zasypiać...tylko cyc i cyc, męczyłam się z nią dzisiaj w ciągu dnia, ale żadna przyjemność słuchać jej wycia, jak nic nie dziala...ech, wiele się jeszcze musimy nauczyć...

reklama
Mitaginka- moja też tylko przy cycku lub w wózku. ale w wózku przed spaniem jest mocny płacz trwający w sumie krótko max 5 min, dzisiaj dałam flipsa i w wózku zasnęła bez płaczu więc może tu o jedzenie chodzi??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry