Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mitaginka - to mnie pocieszyłaś.. tylko ja czasami fizycznie już wymiękam - misia jest już ciężka i już czuć te kilogramy.. chciałam jeszcze posprzątać w szafach przed powrotem do pracy ale raczej nie ma szans..
nati najjjj najjjlepszego aneczka, mitaginka powitac w klubie ;p Gracjan tez kocha towarzystwo a pod wieczor to juz mama sie nudzi wtedy tato super bo zabawy wymysla ze glowa boli i babcia i dziadek mowie wam.... w domu chwila sie po bawi i marudzi.... ojjj co to bedzie jak padac bedzie..... padne i nie wstane tak czlowiek wozkiem wyjedzie i git mitaginko ojj ta tesciwa czyli kiepsko....
Do karmilam dzicecia przez sen ale tylko cyc wiec watpie w cudny i dlugi sen ostatnio kaszka jest bleee pod kazda postacia .....
Gratulacje zabkow!!!!!! pelnych miesiecznic czytalam ale nie pamietam kto co? :>
aenye wspolczucie z ta slomenella ale chyba za duze halo robia.... zarazil sie od kogos wiec nie cae przedszkole prze szukaja.... nie kojarze takich ceregieli na firmie wtedy pol firmy mialo salomelle i po tyg szli do pracy...
no moja gwiazda też by najchętniej przy mnie siedziała,ale już od jakiegoś czasu praktycznie w ogólnie nie noszę jej na rękach, teraz na zły humor wsyatrczy koło siebie posadzić z pudełkiem z zabawkami na brzuchu się fajnie podciąga już i wokół własnej osi obraca jak coś sięga,ale obracać się z pleców dalej nie chce właśnie wydałam majątek na allegro, fotelik, krzesełko do karmienia i spacerówka parasolka, no i licytowałam to, nie mogłam się oprzećŚliczna dzianinkowa H&M z Hello Kitty 9-12 m (1842873841) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
hej, hej!
Oj widzę że choróbska nie dają za wygraną.... ja jeszcze raz wszystkim zakatarzonym polecam KATAREK Katarek! Jak to moja lekarka powtarza: odciągać, odciągać, odciągać!!!! żeby nie zalegało! Ja odciągałam nawet w nocy, wtedy mały dłużej pospał!
aenye a to pierwsze badanie kału to sama zrobiłaś czy na polecenie lekarza??
Powiedzcie mi proszę co ja mam robić bo moje dziecko ma zatwardzenie :-( daję mu starte jabłko (połowę) codziennie , do tego soczek jabłkowy (połowę buteleczki), połowę deserku jabłko+marchew+brzoskwinia, zupkę jarzynową z gerbera (połowę tego małego słoiczka a ostatnie 2 dni cały ) albo dynię z ziemniakiem z Hippa no i ma zatwardzenie!!!!! Nie wprowadziłam jeszcze mięsa bo czekałam kiedy to się ureguluje, glutenu też jeszcze nie podawałam....
Aneczkaaa chcieliśmy mieć z głowy, fotelik mamy do 10, więc za jakiś czas trzeba będzie nowy, no a mamy malutkie auto i z naszą spacerówka się nie zabierzemy teraz luzik bo fotelik i same koła bierzemy, a jeszcze jakby bude brać od spacerówki to lipa, więc zaczniemy używać na wyjazdy jak zmienimy fotelik, ale ja lubie mieć z głowy takie rzeczy,więc poleżą teraz hehe
Aaa to kumam. Ja mam matiza i z młody już przerobiłam że do bagażnika wchodzi jedynie najzwyklejsza wózek parasolka bez możliwości położenia dziecka.. jak jadę autem to z przodu jedzie stelaż a misia na tylnym siedzeniu..
A fotelik następny mam od kuzynki więc jeden zakup mniej :-)
eywa, a pochwalic sie na zakupowym to nie laska!? i btw - jak ze spaniem ostatnio? lepiej niz bylo czy bz?
jankesowa - ano, ale nie wytlumaczysz.. oby te posiewy dobrze wyszly, chociaz Filipa.. a za tydzien chociaz Masia...
wiesz co ayene, sama nie wiem..generalnie jest lepiej! Na pewno nie budzi się co 10 min, najgorsze wieczory, co 20-30 min tak do północy, a poźniej przez istatnie kilka dni potrafi spać po godzinie -półtora, ale nie zapeszam dziś od 20.30 była jedna pobudka tylko ale ciiii....wiem,ze dla wielu z was to i tak tragedia,ale mi chociaz pozwala fizycznie funkcjonować
wiecie co robie? czytam opisy naszych porodów! polecam po takiej przerwie...
Asia się moze długo sama bawić tylko trzeba jej co jakies 5-10 min zmieniać zabawki. i tak wsadzam do kojca mogę spokojnie zmyć, następuje zmiana zabawy lub pozycji z leżącej na siedząca, obieram ziemniaki i coś tam jeszcze zrobię, zabieram do pokoju do innych zabawek i sprzątam pokój.nie jest najgorzej. a ostatnio ulubiona zabawa to firanki