reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

dranissimo na noc nie zaszkodzi posmarowac a rano zmyc :-) a noz widelec..pomoze ;-)

i chyba tak zrobie!! ;-)

Sprawdzalam ten Vratizolin [dziekuje eywa!!] i chyba tutaj tego nie dostane! Kuzwa.
Na necie cale epopeje o tym [pisza, a mnie juz galy bola od czytania], chyba musze isc spac... Ide sie maznac ta pasta zubna! :-)

reklama
i chyba tak zrobie!! ;-)

Sprawdzalam ten Vratizolin [dziekuje eywa!!] i chyba tutaj tego nie dostane! Kuzwa.
Na necie cale epopeje o tym [pisza, a mnie juz galy bola od czytania], chyba musze isc spac... Ide sie maznac ta pasta zubna! :-)

Aaaa, i jeszcze ocet moze pomoc - wyczytalam :-D Najwyzej rano przed praca sobie walne, jak pasta nie pomoze :-D

Witam się z ranka!

Dopadło mnie przeziębienie.
Najpierw straciłam głos, potem miałam karat, teraz mam nos zapchany i gardło mnie boli
:crazy:
Któraś używała takich kropli do inhalacji alb wcierała w ciałko VIK?

W ROSSMANIE JEST PROMOCJA SŁOICZKÓW GERBERA ZA 2,29 JAK KUPICIE 3 SŁOICZKI TO 1 GRATIS.

Chociaż ja kupiłam cielęcinę, warzywka i sama 4 słoiczki zrobiłam.
Kupiła wczoraj tylko owocki w słoiczkach i kaszę morelową.
FiliP nie chce jeść jabłka, chyba są za kwaśne dla niego.

Nocki u Nas trochę lepsze.
Śpiochy na noc zakładam mu 80.
W przyszłym tyg. idziemy na szczepionkę pneumokoki zobaczymy ile waży :-)

Dzisiaj na obiad mam sphagetti :-D
O ile coś przełknę przez te lekkie choróbsko :wściekła/y:

Miłej sobotki kwietnióweczki :-)

a ten czosnek to w wodzie?? czy rzucasz go na makaron z brokułem?? cegoś takiego jeszcze nie jadłam.. a brzmi smacznie :-)

tak czosnek w wodzie, tu masz przepis
Makaron z brokułami - Wybrane przepisy kulinarne Przepisy kulinarne Gazeta.pl
chociaż tu każą smażyć ja nie smażę ale chyba z lenistwa bo chyba smażyłam :)

w końcu ocet jest spirytusowy hahahahaha

posprzątałam zostały tylko podłogi ale to jak się mała obudzi.
noc ok 2 pobudki i do prawie 5 w łóżeczku spała.
teściowa mnie już zdążyła wkurzyć po raz 4 dzwoni ( 2 razy do mnie 2 do męża) czy wszystko mamy na jutro bo widziała śliczną sukieneczke ( moja mama tydz temu kupiła), buciki ( moja mama zrobila na szydełku) czapeczkę ( będzie miała taką szydełkową co dawno mi siostra kupiła). męża się o rozmiar pytała dobrze że się nie zna bo pewnie by kupiła a ja bym na złośc nic nie założyła. ale coś czuje że na tych chrzcinach będzie afera. np jak zobaczę alkohol ( dziadek pije zawsze setkę do obiadu) to wyjdę z małą. jestem mocno nakręcona na rodzinę męża wiec każda głupota mnie wyprowadzić z nerwów może!!!

Ostatnia edycja:
witam się, chyba sobotnio :confused: męża nie ma który mi wyznaczał dni weekendowe i się gubię:dry:

na szczęście nie leje i nawet świeci słońce póki co wiec moze bedzie dzisiaj ładnie :)

idę jeść śniadanie i jakąś kawę muszę zapodac :-)

u nas niestety słonka nie ma :-(

dranissimo nie wiem, co na opryszczkę, bo sama nigdy nie miałam, ale jedno jest pewne- karmiąc Zuzię dajesz jej swoje przeciwciała, uodparniasz ją na to przez co sama w danym momencie przechodzisz (czyt. opryszczkę)

ja za chwilę wybywam na spotkanie z laskami z pracy, kurczę, denerwuję się normalnie, jakbym na randkę szła :-D
i nie muszę ubierać nic "łatwo cycowego" :-D

u nas chyba też lekkie przeziębienie, Tysia coś charczy, pokasłuje i kicha, kicha, kicha
ech, jesień...

reklama
Do góry