Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz kupilam i czekaja w kolejce. na szczescie wszystkie owocki zostaja pieknie wszamane przeze mnie a czesciej przez Fiola i Masia ;-)draniu ja kiedys slyszalam ze opryszczka zarazisz tylko tego co w jest nosicielem tej bakterii. Jezeli ktos jej nie ma to nigdy nie bedzie mial opryszczki :-) takze malutkiej nie zarazisz jezeli tego w sobie nie nosiKuzwa, ze tez mi sie zawsze musi cos przyplatac! :/
Najgorsze, ze jutro ide do pracy i nie bede miala kiedy skoczyc do tej apteki, bo rano Mala i siebie musze wyszykowac, a wieczorem w te pedy Mala uspac...! Chyba, ze M poprosze, tylko ze my ciche dni teraz mamy... :O
Nie chcialabym Malej zarazic... chociaz nie wiem czy juz nie zarazilam, bo obcalowywalam Ja....![]()
musisz sie wziasc za siebie bo chyba za mocno sie rozpuscilas no

chociaz lubie takie chlodne powietrze, milo sie spaceruje... moze jeszcze potem pojde i wyprobuje ten ''nowy'' kombinezon
haha

wiec poszlam do innej i stwierdzila zapalenie ucha! Wlasnie objawialo sie przez bolaca rzuchwe