reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

jestem zla post mi wcielo....
aenye- zuchwa bolala mnie jak w nocy nieswiadomie zaciskalam.... mialam pozniej cwiczenia na rozluznienie miesni... ty zboczuchu jeden a moze?? CH mnie tez relaksuje ale jak mam pelen portfel teraz to moge guzikow nasypac....
Opryszczka zgadzam sie z asiunia ja mialam i maly sie nie zarazil :)
mitaginko-zazdroszcze wypadu mnie kolega na akwe zaprosil ale to moze jak maly wyzdrowieje
nati- ty sprinterko ty :)

choroby, choroby masakra- u nas noc tragedia dawno takiej nie bylo w sumie 3 pobudki glowne budzil sie i plakal z 10 minut nie wiedziec czemu... potem kupa i dalej lulanie i sen z tym ze sen slaby i co chwila musialam lulac..... od 21 pil o 24 troche herbatki a potem o 7 rano dopiero cyc ale przez sen wszystko inaczej nie chce, z syropami masakra totalna zwraca no ale do upadlego podaje.... cale szczescie tylko antybiotyk mu smakuje... zebow nadal brak temp 38 wiecej nie przekracza lekarka uprzedzala ze moze isc jeszcze duzo w gore, jest mniej marudny smieje sie a ja skakam jak glupia bo serce mi sie kroi jak taki smutny i oczeta takie bidulek moj.... dziekuje za zyczenia zdrowka w tamtym poscie znowu nie moglam nic na pisac :( pozdrawiam kobietki i zycze zdrowka wam i maluchom.... u nas aby 7 stopni...

kiedy bedzie mu lepiej??? wiem glupia pytanie tzn poprawe widze ale kiedy wroci moj Gracjanek... wiecznie szczesliwy...:(

reklama
jankesowa, juz niedlugo bedzie lepiej, promis. buziak :-)

asiunia, nati,
hehehe :-D noz normalnie "to many BJ's" ;-) :-D :-D :-D nie moglam sie powstrzymac, musialam to napisac :-D

nie, no jak nic sie nie poprawi przejde sie do lekarza w poniedzialek, bo upierdliwe to jest.

HEJO
czytam was od rana ale jakos nic nie napisałam. sobota czyli pełna chata hahah:) oooo pamiętacie taki serial? fajny był... nie sądziłam że mnie to spotka:-D of course I'm joking;-)

w każdym razie sobota w domu to można rzecz masakra hihi, ledwo towarzycho ogarnęłam, ale Starszak u teściowej wylądował:) dwójka ferajny mi została:) M walczy z płytkami w łazience. jakoś go nie kumam, w przysz. tyg.przychodzi fachowiec od płytek a on zaczął układać :confused: no nie wiem o co kaman...
jankesowa moja miała takie 2-3 tyg.:( teraz wróciła kochana, wesoła, ale widzę że ją trafia *** przez zęby!! panadol zapodaję i smaruje 2xdziennie dentinoxem
aenye co do CH to dzisiaj w Cubusie wsio 30% taniej. ja może skoczę obejrzeć kombinezony, bo dla Starszaka potrzebuję.
ostatnio też tam kupiłam sobie kurtkę ze skóy 30% taniej więc wyszło mi ponad 60zl taniej!!

ok spadam chałupę szybko ogarnąć
nati Ty leniu weź się do roboty!! :-D

asiunia co do opryszczki to masz rację. ja zawsze miałam. M nigdy się nie zarażał, dzieci też nie. ale wiesz co, od paru lat ja nie miałam, a on ostatnio dostał!! i ja sie nie zaraziłam...sie moze przeskoczyło ze mnie na niego:-D

Ostatnia edycja:
o, to kolejny powod, zeby jednak zrzucic pizame i sie wybrac do galerii :-D kurde tylko kasy nie mam no... musialabym najpierw skoczyc do D do pracy.. siet, nie chce mi sie ciut..

ale nic, nie bede dnia marnowac przed tv i netem!!

do pracy (czyli do CH) rodacy!!! ;-)

jankesowa, a ty jeszcze pisalas, ze twoj maly robi kupe za kupa.. no moj tez, laski, no zalamana jestem, on sra jak noworodek, dolownie 10 razy dziennie albo wiecej; wiem, ze na piersi to mozliwe, no ale SORRY! co chwile sra, dupsko ma co chwile odparzone (wystarczy, jak pare minut z kupa lezy, a nieraz nie zauwaze, ze cos ma!).. no zalamka.. bez kitu, od jakiegos czasu paczka pieluch jumbopack pampers starcza nam na tydzien! TYDZIEN!

i taka wodnista ta kupa, jasnozolta, prawie bez grudek - chyba ze wysrywa obiadek, to pieknie pomaranczowo-zolty i zbity, to samo z kaszka - grudki kaszki w kupie, ale bez sluzu, ladne te kupy sa w sumie, nie smierdza zbyt; w sumie jak zwykle, tylko tak duzo. a posiew jalowy, wiec sie nie martwie, ze cos go zlapalo. ech no.

teściowa była i pytała się po raz 5 i 6 czy kupić sukienkę butki, czapeczkę a może śpioszki. no nie pojętna kobieta!!!!!! a jak powiedziałam że nie znoszę śpioszków i już się teraz nie nosi to na to " to chodź pojedziemy kupić" nie rozumiem tej kobiety ja mówię nie lubię a ona to kupię!!!!

aenye u nas kupa brzydka przez chorobe.... no i po antybiotyku, niby przy zebach to tez norma wczoraj bylo z 10.... dzis narazie tfuu tfuuu 2 sa zielonkawe ale mam sie nie martwic...

Moj dziec kaszki nie je, sloiczkow tez nie.. :( sama juz gotowalam tez nie przez ta chorobe... cyc na spiku dzis juz czesciej bierze go do buzi i memla sobie.... a wczoraj nawet o tym mowy nie bylo

nati.... przegryz jej tętnice ;p

Nati teściowe... moja dzisiaj znowu chciała mi wepchnąć auto na jutro, a ja nie chcę grr :wściekła/y:

chyba też się wybiorę do CH, bo ileż można w domu siedzieć :tak: pogoda niezbyt spacerowa to chociaż tam połazimy :)

a cucu- u nas chrzciny na 20 osób z czego moja rodzina to rodzice i siostra z męzem a reszta to rodzina meza moi alkoholu nie piją. ale niech tylko inni spróbują!!!

poza tym jak bedzie ładnie to spaceru nie odpuszcze. oj ciężki dzień przed mną

reklama
Mitaginka – z ubraniem miałam to samo!! Jak szłam na szkolenie to założyłam „normalny” stanik i nie mogłam się napatrzeć jak mi cycki ładnie w nim leżą. I nic ułatwiającego karmienie nie musiało być – luksus. Miłego spotkania!!

aenye – super że wieczów się udał! A kupy to pewnie na ząbki takie luźniejsze.. kupy ząbkowe mniej śmierdzą i wtedy się bardzij odparza dupsko

jankesowa - ponownie zdrówka!!!

U mnie super pogoda – słonecznie ale wietrznie. Z młodym byłam na dniu ziemniaka u niego w przedszkolu. Fajnie było ale na 12:30 miał kungfu a o 12:25 podali żurek i pieczone ziemniaki. Walkę wewnętrzną miałam ale zżarłam przydział i młody się nieco spóźnił. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko no nie?? Jedna mam Seby kolegi urodziła 2 czerwca i jej syna waży 8200 i śpi od 18 – 9 rano. Szok... pospacerowałam z małą, zrobiłam zakupy i wróciliśmy. Małżon zawiózł Sebę do babci a ja dziś sprawdzę nowo zakupioną patelnię grillową. Mila mi zaczęła super gugać – cały czas adadada agagaga bo słodziak na maksa..

Do góry