Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a smoczki w tesco 2szt 16zl lub w sklepie jak na sztuki sprzedawaja to 8zl wolaja u mnie tylko TT podzialala ona wyglada jak cyc 
probuj moj jak twardo spi nie zlapie butli ale jak tak prawie przysypial z smoka mu bralam i bach na butle chwile sie po dnerwowal i pil u nas plusem bylo to ze Gracjan w chorobie nie pil 5h a wtedy juz z glodu bral wszystko....:-( nie wiem probuj ale moje dziecko naprawde sie zmienilo na mm. a co do bebilonu hmmm jest lepszy moim zdaniem az taka bailusia pianka sie robi przy gerber i bebiko tego nie bylo a i nan tez mialam...
butelki tez mam avent, lovi, nuk, canpol i smoczki lateks, bialy silikon, brazowy czego bys nie pragnela sklep moge otworzyc....

tyle ze ja robie sama i juz prawie zapomnialam jak to sie robi. Kiedys zaraz po kursie kosmetycznym jak bylam wprawiona to nawet w godzine zdolalam zalozyc, a ostatnio siedzialam chyba 3h nad nimi
jak masz ladne swoje to spoko. Masz fajnie bo tak nie niszczysz plytki (a te kleje jednak to masakra), moje niestety sa tak krotkie naturalnie ze koncza sie na jakies 0,5 cm przed koncem opuszka. Wiec nawet jak je przedluze o 0,5mm to i tak beda wygladac jakbym nic z nimi nie robila. Kiedys ci pokaze fotye przed i po - moze za tydzien jak sobie trzasneasiunia ja teraz zażelowałam sobie płytkę, nie przedłużałam ich, bo nie chcę podrapać Tysi
kiedyś nosiłam dłuższe i faktycznie były fajne :-)

więc nadrobiłam Wasz wczorajszy dzień. I może też TT kupię..