Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
andariel wanna tylko z uchwytami ja z mojej nie moge wylezc normalnie masakra w ciazy prysznic non stop a teraz wlazlam do wanny to myslalam ze juz tam zostane az M nie wroci;p
![]()
moja wanna wąska, długa i wysoka i też czasem mam problem się sprawnie z niej dźwignąć
ale jeszcze daję radę

masakra. Wyje do południa, jak jest z kimś innym niż mama (z tatą, babcią, nianią), wyje również często w nocy, mają z nim naprawdę problem...

eywa gratki nocki, a co do rozstania z Natką... ja myślę, że powinnaś ją przyzwyczajać do swojej nieobecności, zwłaszcza, że 2-3 h to nie tak znowu dużo. Mam sąsiadów, ich synek w styczniu skończy 2 latka, do tej pory byl z mamą, bo zrobiła sobie przerwę w studiach, a teraz wróciła na uczelnię i jest istny sajgonmasakra. Wyje do południa, jak jest z kimś innym niż mama (z tatą, babcią, nianią), wyje również często w nocy, mają z nim naprawdę problem...
mamusiaDorusia teść jutro wychodzi, w listopadzie dalsza część badań, zobaczymy...
ja byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych do pracy
jak wróciłam po 2,5 h to Tysia tak się cieszyła, tak sie śmiała ;-) super!
Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @ albo jak na biegunkę :-( jest to naprawdę męczące...
po prostu marzę o tym, żeby dostać okres i wiedzieć, że to od tego, a tak to nie wiem, o co kaman![]()