reklama

Kwiecień 2011

reklama
hihi ja mam wanne z uchwytami i w ciazy bym chyba nie wylazla gdyby nie one. Baaardzo sie przydaja :-D
nati to ty nie na basen tylko do siostry na kompanie:-D

eywa gratki nocki, a co do rozstania z Natką... ja myślę, że powinnaś ją przyzwyczajać do swojej nieobecności, zwłaszcza, że 2-3 h to nie tak znowu dużo. Mam sąsiadów, ich synek w styczniu skończy 2 latka, do tej pory byl z mamą, bo zrobiła sobie przerwę w studiach, a teraz wróciła na uczelnię i jest istny sajgon :szok: masakra. Wyje do południa, jak jest z kimś innym niż mama (z tatą, babcią, nianią), wyje również często w nocy, mają z nim naprawdę problem...
mamusiaDorusia teść jutro wychodzi, w listopadzie dalsza część badań, zobaczymy...

ja byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych do pracy
jak wróciłam po 2,5 h to Tysia tak się cieszyła, tak sie śmiała ;-) super!

Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @ albo jak na biegunkę :-( jest to naprawdę męczące...
po prostu marzę o tym, żeby dostać okres i wiedzieć, że to od tego, a tak to nie wiem, o co kaman :confused:

mąż pojechał na chwile z Karola do sklepu i dzwoni czy mogę włączyć kompa i coś zrobic ja na to że tak jak zrobię wszystko co mam do roboty na co m a co Ty masz do roboty?? ja na to:
- wykąpać małą
-pościelić łóżko
-wylać wodę z wanienki
- odlożyć wanienkę
-dać zwierzętom jeść
m mi przerywa że już nic nie chce a dopiero byłam w połowie wyliczania :-D:-D

eywa gratki nocki, a co do rozstania z Natką... ja myślę, że powinnaś ją przyzwyczajać do swojej nieobecności, zwłaszcza, że 2-3 h to nie tak znowu dużo. Mam sąsiadów, ich synek w styczniu skończy 2 latka, do tej pory byl z mamą, bo zrobiła sobie przerwę w studiach, a teraz wróciła na uczelnię i jest istny sajgon :szok: masakra. Wyje do południa, jak jest z kimś innym niż mama (z tatą, babcią, nianią), wyje również często w nocy, mają z nim naprawdę problem...
mamusiaDorusia teść jutro wychodzi, w listopadzie dalsza część badań, zobaczymy...

ja byłam dzisiaj na badaniach kontrolnych do pracy
jak wróciłam po 2,5 h to Tysia tak się cieszyła, tak sie śmiała ;-) super!

Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @ albo jak na biegunkę :-( jest to naprawdę męczące...
po prostu marzę o tym, żeby dostać okres i wiedzieć, że to od tego, a tak to nie wiem, o co kaman :confused:

to jest stres niestety.... wiem coś o tym :baffled:

dziewczynki jutro się odezwę jak dolecę bo pewnie rano będzie kocioł straszny i nie będę mieć czasu na forum

buziaki dla wszystkich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry