mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Jaka piękna pogoda u nas-bezwietrznie i słoneczko świeci...najlepszy czas na choroby
My już po spacerze,zaraz chwytam za obiad,tylko co tu dziś wymyślić...nie mam zielonego pojęcia,chyba jakąś zapiekankę na szybko,bo weny brak.
Mam stos prasowania,która chętna;-)???
aenye-zdrówka dla dzieci.Z tym kaszlem to współczuję,moja jak zacznie na jesień kaszleć to kończy na wiosnę,już pisałam o tym.Pije Fosidal=Eurespal i to choć trochę pomaga.Oczywiście Zyrtec na noc i jak narazie jest ok.Dziś idziemy się osłuchać po p/kolu...
aneczkaaa-ja bym nie miała odwagi oddać dziecka do żłobka..podziwiam,podziwiam... Koleżanka pracuje w żłobku i masakra co tam się wyprawia z dzieciakami..ale nie będę Cię denerwować;-)
nati-to Asiunia spoooooookooooojna,że hej,fajnie mieć takie dziecko-choć ja na moje też nie narzekam
eywa-szkoda,że noc do bani,ale to pewnie przez brzuszek,zobaczysz jak będzie
dzisiaj
Dobra,uciekam,zajrzę wieczorem jak mnie małż nie wykończy
,oczywiście na +....
My już po spacerze,zaraz chwytam za obiad,tylko co tu dziś wymyślić...nie mam zielonego pojęcia,chyba jakąś zapiekankę na szybko,bo weny brak.Mam stos prasowania,która chętna;-)???
aenye-zdrówka dla dzieci.Z tym kaszlem to współczuję,moja jak zacznie na jesień kaszleć to kończy na wiosnę,już pisałam o tym.Pije Fosidal=Eurespal i to choć trochę pomaga.Oczywiście Zyrtec na noc i jak narazie jest ok.Dziś idziemy się osłuchać po p/kolu...
aneczkaaa-ja bym nie miała odwagi oddać dziecka do żłobka..podziwiam,podziwiam... Koleżanka pracuje w żłobku i masakra co tam się wyprawia z dzieciakami..ale nie będę Cię denerwować;-)
nati-to Asiunia spoooooookooooojna,że hej,fajnie mieć takie dziecko-choć ja na moje też nie narzekam

eywa-szkoda,że noc do bani,ale to pewnie przez brzuszek,zobaczysz jak będzie
dzisiaj
Dobra,uciekam,zajrzę wieczorem jak mnie małż nie wykończy
,oczywiście na +....
. Ha, już wiem, dzieciem się nie umie zająć 

Tez mysle, zeby kiedys Mala dac, ale niech troche podrosnie, bo jak taka mala dam to czuje, ze pewnie jakos srednio sie beda zajmowac i pewnie bedzie lezala caly dzien... a jak bedzie juz smigala, to sila rzeczy beda sie musieli nia zajmowac...