reklama

Kwiecień 2011

Elo Cioteczki,
Aenye - super hasło :) głos oddany...fajne są te rowerki, we włoszech duuuuużo dzieciarów na nich śmiga :)
Mitaginka - powodzonka w poniedziałek...najgorsze będą pierwsze dni, głowa do góry...potem może tak jak ja poczujesz większy dystans do maludy, kawałek pępowiny zostanie odcięty ;) w pozytywnym sensie

w skrócie co u mnie....nie mogę wyjść na prostą od powrotu do pracy, a bardziej po zmianie pracy...wiodomo nowe miejsce......innaczej niż na starych śmieciach...jestem na jakiś wyższych obrotach i potem padam w domu. Zaczęłam też podyplomówkę, pierwszy raz nie było mnie z młodą, jechałam w piątek, urywając się z pracy, wracałam na wieczór w sobotę. Mężulo dał radę ;) trochę zmęczony był ale podziwiam :) Młoda jest grzeczna, towarzyska i nawet ładnie śpi, no i wreszcie ochrzczona ;) ufffff

BB czytam w locie z doskoku i nie mam siły na pisanie ;) taka wymówka ;) pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że uda mi się w końcu zaskoczyć ;) może dziś..... w końcu śpimy godz. dłużej :) ciekawe czy dzieciaczki pośpią :)

reklama
Dzisiaj mężol się dokształca więc pełnię honory ;) powinnam zrobić tyyyyyle rzeczy ale na nic nie mam siły, normalnie nie wiem co za brak mocy we mnie wstąpił od jakiegoś czasu.....
Mitaginka - a jak tam teściowa? gotowa? ;)

no właśnie, buziaki dla Bianki!!
u mnie humor skopany, mąż wypił u znajomych co nieco i spał szybciej niż Natka, ona jak na złosć broniła się przed snem i płakała i jęczała...a ja teraz sama siedze:P

hatorska czy gotowa, nie wiem... okaże się :-D nie chciała się jakoś zbytnio przykładać do opieki, więc sama będzie sobie winna ;-)
mam tylko nadzieję, że weźmie wreszcie komórkę, teść kupił jej już z 3 tygodnie temu, a ona jak nie używała, tak nie używa

Mój zesrusek mały ;) ma ostatnio taki rytm, ze śpi w południe ostatni raz do ok 15.30, potem po kąpieli ok. 18.30 i jedzonku pada.......ledwo już dojada, potem chwilę ponoszę aż beknie i do wyra i kima. Daję jej na noc butlę, zjada max. 150 mlesia, następne jedzenie ok. 4tej, jak się budzi wcześniej to daję smoka. Jeszcze śpi z nami w pokoju, ale już za niedługo będzie spać u siebie (lenia mam na wysprzątanie jej pokoju .......ogólnie mam lenia ;))

Eywa- Bidulko trzymaj się, łyknij sobie piwka czy winka i do wyrka :)

ja odpadam......młody dalej kaszle, normalnie porażka z tymi chorobami

Mitaginka-babcia da radę, będzie kombinować po swojemu aż w jakiś rytm nie wpadną :)

100 lat dla Bianusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hatorska-pokazuj sie czasem,prosze o zdjecia ze chrztu choc na maila emigrantka@gmail,com

stesknilysmy sie tu za Toba.

Mitaginka a ja mysle ze jak pojdziesz do pracy to ty tak naprawde sobie odetchniesz i bedziesz usmiechnieta i wypoczeta psychicznie wracac do domu.

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie też jakos dzis dziwnie se spaniem Nadii, ostatnia drzemka ok 40min ukonczona o godz. 16 wiec myslałąm ze o 20 juz bedzie słodka kimaaa, zwłaszcza ze od18:30 ziewałaaaa, marudziłaaa i ok usneła na 15 min i tak co 5min pobudki wiec mąż stwierdził ze ją przynosimy z powrotem do nas do pokoju (powiedzmy salonu;-) - a ona usmiechy gaworzenie, no najsłodsza pod słońcem, normalnie z mężem wpatrzeni byliśmy w nią z takim wzruszeniem...czułam ze powinna isc spać ale była taka cudna ze normalnie dopiero z poł godziny temu ją zaniosłam i jakos spi, al cos niespokojnie...

edit: jest ok 1 w nocy, Nadia ma faze pobudek co 3 min, i na zmiane mleko, herbatka, odrobina i dalej spi i tak co pare minut. Do cieżkiej cho...,,ry kiedy to sie skończy??? kiedy moje dziecko zasnie o 20 i wybudzi sie np o 3 a potem o 7 np... juz nawet nie bede zachłanna zeby calą noc przespała. Najgorsze jest to ze nie ma sposobu zeby zasneła dalej jak butla, tzn coś do pociumkania z niej bo ona 120ml na 3 razy dostaje.

Czemu niektórzy mają tak przerąbane z tymi nocami??????????????????????????????????????????

normalnie chyba sie nie kłade, meża nie ma niestety (praca), moze na niego poczekam....

aenye - gratuluje raz jeszcze rowera!!! tzn firstbike'a;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry