Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ducha nie ma takiej opcji ;-)
a czemu mialaby nie raczkowac normalnie??
jola, nie oslabiaj mnie kobieto ;-) Ja tu walcze z kilkanostoma pobudkami przez noc, a Tobie jedna 'przeszkadza';-)
Aczkolwiek dzis mialam super noc. Pierwszy raz w zyciu Mala spala mi 6h ciurkiem!6h!! Szkoda tylko, ze nie moglam pospac razem z nia, bo spac mi sie... nie chcialo
A jak juz zasnelam, to budzialam sie co chwila - juz z przyzwyczajenia...
aneczkaaa to mowisz, ze masz z glowy Mlodego... ;-) Bidulek :-(
baby, rzeczywiscie z tymi prezentami to kiepsko wyszlo. Moze kazdy pomyslal, ze juz i tak Wam 'za dobrze' i sobie odpuscili prezenty... Mam nadzieje, ze sie poprawja, jak przyjedziecie w lutym i Maly dostanie kilka na urodzinki juz :-)
boliwia wspolczuje diety... Ja raz na jakis czas, rzadko co prawda ale jadam pizze, a tez karmie piersia. Na szczescie Malej nie szkodzi :-) Nie wiem czy bym dala rade tak jak Ty?![]()
draniu no wiem, ale czlowiek do dobrego sie przywyczaja, mój Olek od 4 m-ca przesypial całe noce wiec teraz tez bym chcialaA ty piersia karrmisz jeszcze?
choć ja też nie mam co narzekać, bo 2-3 pobudki to spoko

. Robiliśmy wczorraj z Tymciem laurki dla dziadka i babć. Syf na maxa po nas został ale ile śmiechu i radochy
. Wieczorkiem albo jutro wkleję efekt naszej pracy 

- i nie wywrócił się - dumna jestem z niego oczywiście