Nati – jezdem!!
Nati cd – a jak gwiazda się w nocy budzi to cycoli?? prawie 10 kg wagi Dżoany – fakt idealnie!!! Tylko skąd siły brać żeby dźwigać te kochane kilogramy?? i film obłędny!!!
bachucha - „przemoc łóżkowa” mnie rozwaliła.. kontekst może być inny ale zwał jak zwał tekst dobry!
Aenye – tekst o za dużej ilości zabawek mój małżon non stop używa. Tyle że nie ma mowy o regale .. raz na jakiś czas robię przegląd i wyrzucamy popsute i kilka dużych zestawów mamy pożyczonych – czekają na Milę. a jakie epitety przy tym lecą - małżon w słownictwie nie przebiera a młody wyje.. norma
ducha – zacznę grać też w totka coby pracę rzucić i nasz zlot organizować! I bym taką pizze zżarła..
Boliwia – prąd – coś co mamy na co dzień i nie doeceniamy.. jak zabraknie to i akurat telefon się rozładowuje i komp niezbędny.. no i NAJ DLA OLIWKI!!!
mitaginka,
boliwia – jako nieperfekcyjna pani domu i matka wyrodna podłogi raz na tydzień myję no chyba że mi się nudzi – co jest rzadkością - to dwa razy w tygodniu. Szacun laski za codzienne mycie
jola – gratulacje chodzącego dziecia!!
Kolczyki moja misss nosi i płakała przy przekłuwaniu ale bardziej bała się dźwięku pistoletu. Absolutnie nic z dzieciem ani uszami się nie dzieje, nie boli jej a wygląda ślicznie!! niczym nie psikałam i w nocy je przekręcałam w uszach – ot tyle
draniu – to ja mam tak samo w nocy – cyc wyciągnięty i czasami jest dydlany dla pokarmu czasami jako uspokajacz ale mm w nocy nie daję!
mitaginka - jak po wizycie szefowej??
Wczoraj byłam, czytałam i padłam.. nie to żebyście nudziły.. nudziła Mila, po 18 wykąpana poszła ziuziać a ja dołączyłam przed 21.. padłam jak kawka. Małżon włączył zmywarkę, powiesił pranie i dał mi spać

Mała budziła się non stop i po 5 pobudka. Rzecz jasna wczoraj na maksa obsrana i w żłobku dzisiaj i wczoraj to samo. Jeść nie chce popołudniu (w żłobku ponoć zjada), na noc nawet mleka nie chce i tylko soczek i cyc – najważniejsze że się nie odwodni.
W pracy kibla ciąg dalszy – zaczynam się przyzwyczajać. Poczytałam sobie z małżonem wiochę, demotywatory i jeszcze jakiś portal i z zajefajnym humorem poszłam spać. Od poniedziałku nasza grupa ma testować nowy system i taka szczęśliwa jestem że chyba zakupię ospę na allegro dla Mini bo szczepiona na ospę nie była i na opiekę bym poszła. Może pierwszy i ostatni raz bo opieka niemile u mnie widziana ale testowanie może bym ominęła. Dzisiaj mała zadymia czyli ciąg dalszy błogiego macierzyństwa. Cierpliwie czekam na ząb i oby to było przyczyną bo sfiksuję!!
Właśnie mała wykąpana została, małżon dziś mleko podaje bo oznajmiłam że bb nadrobić muszę! To dla mnie relax. Zaraz też do wanny lecę i będę knuć!