Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwariuje z tą moją Natką2 dni ostatnie robiłam kaszkę na noc ,zeby łyżeczką dać no i nie chciała, wypiła 100 mleka i szła spać, to dziś od razu butle zrobiłam, to nie chciała,musiałam kasze robic
byłam dziś w biedronie, pamiętacie zabawki,które na święta były dla maluszków? stoliki edukacyjne, maskotki interaktywne, pchacze drewniane i takie różne grające itp, wszystko dziś było po 20 zł! obładowana wyszłam
kurde, już w godzinę 4 pobudki, za dobrze było,ale podejrzewam zęby, bo popołudniu męczyło ją ewidentnie, zobacze, jak dalej tak będzie to zapodam nurofen
MItaginka no trudne zadanie dla Ciebie:*
Jola Liwcia agentka Twoja małasuper się patzry na twoje suwaczki, taka mała różnica
kiedyś marzyłam o takiej parce
![]()
ja to bym musiała wisieć nad nią :-) małe dydle, wyciągnięte ale nie aż tak ;-) wyobraziłam sobie nati jak z jednego boku można z obu dydli karmić - rozwinąć, zarzucić, nakarmić i zwinąć - sorrrryy

hahhahah zaplułam lapka jak sobie to wyobraziłam ....ja tak zawsze karmię zreszta karolę też. wolę nawet z tego "górnego" tj jak leże na prawym boku to lewy cyc i odwrotnie
Edit:
zabrzmiało to jak bym Karolę nadal karmiła hahahaha

kozica Julek i Tysia mogą zostać parą ;-) podobnie kombinują
aneczkaaa powodzenia w kupowaniu ospy na allegro
a co do podłogi to moje codzienne mycie trwa od soboty, a jak długo potrwa to nie wiempóki co daję radę
Szefowa była, nowości żadnych, tylko ciągłe zmiany na gorsze, obcięcia premii itd.
Ech, aż nie chce się gadać ;-)
boliwia buziaki dla Oliwki!!!

no właśnie o aneksie nie było dzisiaj mowy...
przyszły obcięcia premii i np. tej lasce, z którą zostałam teraz sama, muszę obciąć 500 pln premii i dać upomnienie pisemne za jakieś błędyi jak mam ją po takim czymś zmotywować, żeby chciala walczyć o zrobienie planow, które w styczniu są w czarnej d...?
musieliśmy mu dawać bo chciał nam grzebać w talerzach