reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2011

Aneczka- nie zły synek koleżanki. :-( 4-ro letni to już duży. mojej siostry synek będzie miał 1-go maja 4 lata a Asi odda zabawki co prawda te którymi się nie bawi ale odda. a ostatnio leciała jakaś reklama kremu do pupy dla dzieci a on podobno " o musze kupić to mojej Asiuni" :-D:-D

reklama
Max kręcił dym.. niczym nie chciał się dzielić nawet z Sebą i jeszcze jednym chłopcem ale chłopcy zaczęli oglądać bajkę bez niego i wtedy się nieco przełamał i zaczął się z nimi bawić. Ale co jakiś czas łypał okiem co ma Mila w ręce i zaczynał płakać i jej wyrywać.. Młody dopiero zaczął chodzić do przedszkola bo wcześniej był z nianią i może dlatego.. a jest baaaardzo żywym dzieckiem i siarę wszędzie robi :-) Panie z przedszkola mają z nim jazdę ale tak go wymęczą że jak kumpela wraca do domu to zasypia w aucie i bardzo często śpi do rana. Tyle z dziecka ma

Marcel od września tez do przedszkola dopiero zaczął wcześniej z moja mamą lub siostrą bo pracuje u siebie dla siebie itd więc kiedy jej się chce i potrzebuje kasy to pracuje. :-)

koot wszystkiego naj dla Piotrusia! :)
a co do podłogówki- ona była już tutaj, sami jej nie robiliśmy, a to faktycznie fajna sprawa ;)

nati ​macie 16 stopni? brrrrrr, zamarzłabym

no w tej chwili 17,7 ale czuje że mi ciepło :-). ja tak zostałam wychowana że w domu zimno. tylko że chodzę w swetrze, tak właśnie zawsze było że w domu się chodziło w spodniach i swetrach a mój m najchętniej w samych gaciach i mamy zgrzyty. :-( ja zakręcam on odkręca ale widzę że się przyzwyczaja bo już w nocy okno otwiera :-)

ale Tysia ma ostatnio okres... wspina się na mnie, dobiera do cyca :szok: awanturuje, kiedy go nie dostanie, a jak np. ja się z nią bawię i odejdę na sekundę to ryk. Do tej pory było tak, że mógł być przy niej np M. a teraz to nie wystarcza. Albo jak mam ją na rękach i podam jemu to ryk i ryk :szok: męczące to trochę... dzisiaj M. musiał gotować obiad, bo mi nie dała, musiałam się z nią bawić...

MItaginka, babie się nie dogodzi;))) osttanio chciałaś więcej czulości od tysi i masz;)śmieje się,bo ja się np wkurzam teraz, jak mala juz mobinlna,że np jest z mężem, ja w kuchni, i co? on siedzi gra na telefonie,ona na podłodze się bawi, a jak jest ze mną to zajmuje się sobą tylko jak coś robię, jak tylko usiąde, to leci do mnie,wspina się, ciąga i końca nie ma;)mam 2 mozliwości spędzania czasu,albo sprzątanie albo zabawa z Natką:p

Koot dzis w kinie bylam i myślałam o Tobie,hehe
Nati,jak to lubi z tym ciepłem, ja kiedyś w gorącym uwielbialam siedziec, a teraz jak mamy takie ceny za ogrzewanie naszych 30 m, to jak odkręcam to mi tylko cyferki skaczą w oczach:(
moje dziecię potrafi przezyc dzień na jednej 30 minutowej drzemce, dzielna,co?

witam z rana

mój m ma taką teorie że ci co płacą za ogrzewanie ( tj mają piec, liczniki itp) to lubią zimno. tylko że my płacimy czy grzejemy czy nie. brak podzielników :-D:-D

noc ok ok
Eywa- jedna pół godzinna drzemka?? nieźle, mój siostrzeniec tak miał i jak miał rok to już wcale nie spał. teraz ma prawie 4 lata chodzi spać o 22-23 wstaje o 11-12.

ide robić śniadanko- omlet z jabłkami na obiad rosół z musem jabłkowym :-)

reklama
hej babeczki,

przez was zalogowalam sie na FB, wiem ze to 100 lat za murzynami, ale musze jeszcze dzialanie obczaic, juz dwie osoby mnie znalazly:-D

W razie co bede pytac o funkcjonowanie tego ustrojstawa:-)

Eywa a w jakiej sieci kin bylas i na czym?
Nati rosol z musem?! Matko, jak to samkuje?
Aneczkaaa, no to ladnie z tym kolega:) Ladny urwis;-)
Mitaginko no te nasze dzieciaki teraz maja taki czas, beda nas sprawdzac, na ile moga sobie pozwolic itd.

Piotrus chcial wstac o 6, ale zatkalam go smokiem, dospalismy do 7. Teraz kafka i zaczynamy nowy dzien.

Ktos mnie zaprosi tam do Was na Fb?

Do góry