reklama

Kwiecień 2011

Nati troszkę się przemeczycie w domku... ale moze koło południa na balkon na chwilkę, zeby świeżym powietrzem pooddychała, bo u Was tak cieplutko

Jolu a moze ząbki?

Boliwia co dzisiaj na obiad? ja chyba schabowe zrobię i jakąś zupkę.... może jarzynową

Adi w nocy - tzn koło 22 - tez cyrk odstawił niezły, rzucał sie przez prawie godzinę i w końcu padł przytulony do mnie i spał grzecznie do 4 rano... nie wiem co to było, moze zęby, bo idą mu te dwójki i wyjść nie mogą :confused2:

reklama
ubrałam ciepło i śpi na balkonie już 1h i 20 min :-), ale wietrzysko paskudne dobrze że balkon zabudowany (jeszcze) to tylko otwarte z jednej strony.
m wczoraj zrobił zupę pieczarkową i duszone żeberka do tego kasza gryczana i ogórki kiszone

Baby właśnie, że u nas dzisiaj zimno i wieje mocno.
A na obiad mężowi wyciągnęłam bigos z zamrażarki. Zrobię mu do tego ziemniaczki i gotowe. A ja chyba zrobię sobie kotlety ziemniaczane lub racuszki bezmleczne- właśnie nie mogę się zdecydować na co mam ochotę :-)

Hej babki

Liwia mi wkoncu zasnela wczoraj o 22.30 ale obudziła się dopiero dziś rano o 8.30 wiec jej wybaczam.
Byliśmy na placu zabaw juz i oboje poszli spać ale Olo juz wstał oczywiście marudny, nic nie chce jeść,może mu 5-tki chca wyjść..
Miłego dnia

hej
Aneczka-dokładnie taki stolik mam na myśli do którego linka dała Boliwia:-) Mojemu M.ten najbardziej się podoba ze względu na tą ciuchcię. Amelka bawiła się podobnym u kuzynki i była zachwycona.

Teraz bawi się Bożonarodzeniowym prezentem od mojej siostry-fontanną z piłkami. Na początku jakoś nie była zainteresowana ale teraz jak raczkuje lata za piłeczkami, myślę że jak zacznie chodzić będzie jeszcze ciekawiej:-)
Mitaginka-u nas spacery też takie sobie. Już nie pamiętam czasów kiedy młoda spała na spacerku, wszystko za bardzo ją ciekawi. Po godzinie chodzenia mają miejsce jak ja to nazywam egzorcyzmy;-) Ostatnio jest lepiej bo daje Amelce bułkę:-) i ma zajęcie na jakiś czas.
Boliwia-ja też nie wiem jak ubierać, w weekend było pięknie to założyłam młodej wiosenną kurtkę, dzisiaj wieje i jest zimno to zdecydowałam się na kombinezon(pod spodem ubrałam samo body i rajty) Miałam podobny problem z butkami, póki co kupiłam takie fajne trampki atrapy. Amelka jeszcze nie chodzi jak zacznie kupimy coś porządnego, teraz to tylko ozdoba:-)
Natik-jak zdrówko małej?
Baby-co w końcu na obiad zjadłaś?Ja zrobiłam danie jednogarnkowe wymyślone:-) Pieczarki, papryka, pierś z kurczaka, pomidory, kiełbaska-takie leczo inaczej. Do tego sporo bazylii i oregano

Ja przyzwyczajam się do Amelki w wersji z zębami:-D Śmieszne ma górne jedynki takie duże białe.

Nati dobrze, ze gorączka minęła, to jest najgorsze, reszte wyleczy antybiotyk :)

Iryska zrobiłam schabowe tak jak pisałam, do tego ziemniaczki i sałatka coleslaw, no i jarzynową :) Adi jak zwykle zjadł dwa talerze zupy ;) jarzynowa wyjątkowo mu smakuje :) żadnej innej nie zje tyle

Jolu Ty to masz dwoje ząbkujących to sajgon mały ;) ale widzę, że dajesz radę :)

iryska ja też zatykam Tysię bułką lub chlebem jak marudzi, i to nie tylko na spacerze... wiem, że podjadanie nie jest zdrowe, ale trudno- jak mus to mus

aneczkaaa mamy spacerówkę i jest o wiele lepiej niż w starym wózku, ten ma piankowe koła i trzepie Tysią nieźle :-D siedzi przodem do świata i najgorzej nie jest... w porównaniu do akcji z kiedyś to miód, cud, maliny

nam Tysia zasnęła wczoraj o 23, miałam już dośc! i oczywiście pobudki non stop...
czasem już czuję, że mój poziom stresu osiaga apogeum... praca, dom, zero spokoju, ciągle stres, ciągle w biegu...

reklama
baby no Olo juz w sumie wszystkie ma, tylko 5-tki zostały i chyba właśnie idą, a Liwia na razie 8. Daje rade, nie jest tak zle jak się wydaje.
mitaginkl ja to cię szczerze podziwiam, długo juz tak ciagniesz. Powinniście się z mężem podzielić, jedna noc on jedna ty, no chyba ze chcą w nocy dajesz to doopaaa.
Ja sobie nie wyobrażam, u mnie jak są dwie pobudki w nocy to jestem zmęczona i w dzień odsypiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry