reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie dziewczynki:))
Pamiętacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y: wróciłam na bb, bo mam nadzieję być majówką 2013:-) i przy okazji tu zaglądam i widzę że wciąż jesteście, tylko cicho tu bardzo- porównując z ix 2010 :-D

dzięki:tak:

ta na fb zaglądam od czasu do czasu, ale nie jestem na bieżąco:-( a może tu wątek się rozrusza, chociaż na fb jakoś tak bardziej przejrzyście:tak:

Baby- a Ty jeszcze nie rozpakowana?

Pandora gratulacje :*:-)

ja jeszcze w dwupaku i moje dziecko nie planuje wyjść heheh mimo moich usilnych starań :-D

Piszcie dziewczyny co u Was, jak Wasze dzieciaczki :)
Pandora Nasze chłopaki w końcu jednego dnia urodziny obchodzą :)

ja czasem coś napiszę na FB ale baaardzo rzadko, jakoś nie lubię tam siedzieć za dużo postów trzeba nieraz doczytać, zeby sie coś dowiedzieć, a tutaj wieści od jednej osoby w jednym miejscu są przynajmniej :)

Ostatnia edycja:
baby- czyżby mały uparciuch??:-D

oj ja na fb do grupy prawie nie zaglądam, jedyne co to zdjęcia przeglądam na głównej:-)

co u mnie? Antek wyrasta na małego diabełka:-) a ta ciąża tak jak i poprzednia od początku z problemami, więc spędzam weekend w łóżku- pierwszy raz od(niech spojrzę na suwaczek) roku, pięciu miesięcy, trzech tygodni i trzech dni:-D

Paulina a jak Adi? śliczny z niego blondasek:tak:

no gratuluje Pandora:))
wszędzie się sypią pozytywne teściki ostatnio,aż igiełka zazdrości kłuje czasem;)
u nas nic ciekawego się nie dzieje, w środę powtarzamy Natusi eeg, badamy tarczycę itp i znów mam nadzieję,że wyjdą negatywne wyniki a z drugiej strony jestem przerażona co wtedy

reklama
po raz kolejny wykluczamy epilepsje po utracie przytomności..,tzn drugi raz,zobaczymy

do roboty,łatwo jest mówić, trza jakoś najpierw zacząć na życie zarabiać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry