reklama

Kwiecień 2011

Nie wiem czy to dobre miejsce się przywitać ale myślę, że TAK :)
Chciałam Was wszystkie powitać :) Ojjjj dawno mnie tu nie było, ostatni raz parę tygodni po porodzie :)
Postanowiłam zajrzeć i się odezwać i pochowalić się swoim Maluszkiem:)
Wojtuś przyszedł na świat 26 kwietnia przez cesarskie cięcie...
Teraz to już duuuuży chłopak i łobuziak:):)
A to parę foteczek :)
FlashFilm-121.jpgFlashFilm-34.jpgFlashFilm-104.jpgSAM_8758.jpgSAM_8437.jpgSAM_8687.jpgSAM_8724.jpg

reklama
Witaj Misia :) super fotki :)

Kozica koleżanka miała przy pierwszym dziecku SN teraz CC z konieczności bo nagle dostała b.wysokiego ciśnienia i powiedziała, że w życiu sama nie zdecydowałaby sie na CC, ja nie miałam i obym nie musiała mieć CC bo uważam, ze SN jest dużo lepsze i dla mnie i dla malucha, zresztą ból itp mnie nie odstraszają przy SN, a wizja operacji jaką jest CC taaak, a swoje przy Adim przeszłam przez 16 godzin bez znieczulenia, ale co tam i tak świetnie to wspominam :)

ciesz się spokojem(względnym;)) i relaksuj ile wlezie! i wyspij się ile się da! ha, ja jeszcze nie zaczęłam sypiać przy Natusi a Ty juz będziesz do drugiego bobo wstawać ahhh:)

Eywa doczekasz się spokojnych przespanych nocy, ja miałam trochę spokoju a teraz Adi w ramach treningu przed młodą budzi sie ostatnio szęściej i marudzi... czasem już nie mam pomysłu dlaczego :baffled:

reklama
Mitaginko super, że Tysia się już wciągła :) my planujemy Adiego wysłać na 2-3 godz. dziennie do takiego żłobko-przedszkola bliziutko nas po nowym roku, żeby się obył z rozstawaniem, innymi dziećmi i paniami, bo w okolicach wakacji będę chciała pójść do pracy (zobaczymy jak to wyjdzie) ale na razie to tylko takie plany zobaczymy co nam z tego wyjdzie...

Bachucha fajnie, że wakacje udane :)

Kozica, Jola, Eywa co taka cisza? piszcie co u Was :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry