Czesc dziewczyny,ja juz po lekarzu,świetny facet ze świetnym podejsciem,mysle ze to odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku...odrazu wzial sie do rzeczy,razem przy tatuśiu wiec tez w niebo wziety jest...wiec tak, Faktycznie dzidzius spory ale mowi ze nie ma co sie martwic bo poprostu ma duzy brzyszek i pomimo mniejszej glowki to jest ok wszystko,wyliczal rozmiar móżdżku,serduszko dokladnie sprawdzal bo ja mam wade, i wszystko powiedzial ze jest ok,a jak ja stwierdzilam ze to dobrze to on ze lepiej niz dobrze bo doslownie na TIP TOP dzidzius jest jak najbardziej zdrowy(kregoslup,zgryz,nerki,serce,mozg,zoladek i pecherz) krew tez wszedzie bez wiekszych odchylow doplywa wiec jest super...
waży troche mniej niz mi tamten wyliczyl bo 344 gr a termin porodu mam na 31 marzec :-) (nie wyrzucicie mnie? ) ulozenie tez jakims cudem jest podluzne glowkowe... no i najwazniejsze...to jest CHŁOPIEC!!! A tak chcialam dziewczynke... ale jest dobrze bo zdrów jak ryba a reszta to pikuś...
No i wiadomo jak to ze mna ,wpadlam odrazu do sklepu i kupilam duuuuzzzooooooo meskich ubranek...tylko jakos rodzina to mocno zawiedziona,bo doslownie wszyscy czekali na dziewczynke bo u nas sami chlopcy,tylko moja corka poprzednia to taki jeden rodzynek sie trafil...
No i tyle w skrucie...zaraz troche nadrobie zaleglosci w czytaniu i jak mi sie uda to wkleje troche zdjec synka bo te w 3D i 4D są superowe...