Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe chcesz zebym ja miala chlopca zebys Ty miala dziewczynke hahahahahahanati_k wydaje mi sie ze masz chlopca![]()
niusiaagusia-suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!!!
a wogole sa jakies dziewczynki??
Aligator i moze Joll? ktos jeszcze???
niagusia, super, że wszystko w porządkugratuluję synka
Ja się dzisiaj wkurzyłam w Tesco. Były mega kolejki do kas a robiliśmy z mężem zakupy. Mają tam dwie kasy wydzielone dla inwalidów i kobiet w ciąży, do których oczywiście były tak samo długie kolejki. Popatrzyłam po ludziach i nie zauważyłam żadnej kobiety w ciąży ani kogoś o lasce czy starszego, więc podeszłam do kasjerki i zapytałam czy jako ciężarna mogę skorzystać z kasy. Jedna pani w średnim wieku nawet z uśmiechem przesunęła swoje zakupy na taśmie, żeby mi miejsce zrobić. Natomiast za mną stały dwie dziewczyny, gdzieś ok 25-30 lat i zaczęły glośno komenowac, że ciąża to nie choroba i że jak tak można na bezczela wpychać się w kolejkę. Chyba same nigdy w ciąży nie były. Normalnie nie miałabym ochoty wpychać się i robić przedstawienia, ale po dzisiejszym bólu pleców w nocy nie zamierzałam czekać. Tym bardziej, że ta kasa była dla mnie. Osoby stające w tak oznaczonej kasie powinny liczyć się z tym, że w każdej chwili może im się wcisnąć w kolejkę jakaś ciężarówka. Wrrr