reklama

Kwiecień 2011

GRATULUJĘ WSZYSTKICH UDANYCH WIZYT!!!
Cucumber mam nadzieję, że szybko przejdzie. Może faktycznie ciśnienie.
Aenye z ludźmi na allegro bywa różnie. My ostatnio trafiliśmy na regularnego oszusta. Wystawiłam motor i gość niby chętny do kupna próbował wyłudzić od nas 400 euro na transport. Jak zaczęłam go sprawdzać, to się okazało, że o nie pierwszy taki numer. Problem w tym, że po każdej transakcji użytkownik allegro znika i pojawia się pod innym nickiem. Zgłosiłam na policję i usłyszałam jak zwykle: ... ale co my możemy zrobić?... To było moje pierwsze tego typu doświadczenie z allegro, ale niesmak został.
My właśnie wróciliśmy z basenu. Późno wyjechaliśmy, więc późny powrót. Hanka się wyszalała i zasnęła po drodze. Nie obudziła się nawet przy przebieraniu w piżamę. Mnie tez to świetnie zrobiło. Polecam basenowanie dziewczyny. Kręgosłup odpoczywa i w ogóle super.

reklama
mitaginka-ja na bol gardla jak zreszta na wszystko (mam to po prababci ktora podobo nawet pila) olejek kamforowy. smaruje na noc, wata i chustka i spac rano po bolu gardla- tylko koty nie lubia zapachu i nie chca ze mna spac :(

znowu barbarzynska godzina, ale juz lepiej nie spie od 4 i leze i mysle co by tu zjesc na sniadanie no i wymyslilam. makaron z parowkami w sosie pomidorowym. tak tak od zawsze jem duze i objadowe sniadania ale potem tylko objad i wsio, no teraz ostatnio mala kolacje.
cucumber- to chyba cisnienie- moze oka? wspolczuje ja mam tak czasami :(

a mi dla odmiany zachcialo sie dziewczynki :) ale pewnie bedzie chlopak- moja siostra nigdy sie nie myli hahaha. no swojej szwagierce powiedziala dziewczynka i bedzie dziewczynka a mi mowi chlopak :)

Ostatnia edycja:
nati-widze,że z Ciebie ranny ptaszek,fiu,fiu:))

Ja już też od dawna na nogach,chyba coś zjadłam wczoraj bo męczy mnie żołądek...Nospa pomoże?Kurcze,nie wiem,bo ja to żadnych leków oprócz witamin nie biorę..
Patrzę za okno-szaro i ponuro,a przez ostatnie dwa dni-pogoda jak ta lala-Marysia nawet się w piaskownicy bawiła...Eee,nadciąga moja ulubiona pora roku:)
Miłego dnia dla Was,zajrzę pewnie wieczorem...

Witajcie kochane z rana

Czekam na kawcie i depnelam z rana:tak:musze sie dobudzic bo dzisiaj znowu malo snu bylo w nocy:tak:kurcze a moze lekarz pomylil sie i nie bedzie to chlopiec:confused:ale jak ma byc to niech bedzie najwazniejsze zeby zdrowy byl tylko boje sie tego porodu ze taki duzy znowu ma byc

mamusiaDorusia- no-spa raczej nie pomoze, lepiej herbatki mietowej sie napij.

w przychodni znowu tlumy, no coz moze jutro? dobrze ze do przychodni ide cale 3 min :)
ale juz ledwo chodze, kurde no. doszlam do przychodni i musialam usiasc, ja tak nie moge funkcjonowac a i rano wymiotowalam moze jednak jakies przeziebienie i dlatego oslabiona jestem.

nati, może sobie profilaktycznie zacznij jeść jakiś czosnek albo herbatę z miodem i cytryną. W przychodni też można się nieźle zarazić.

Te moje dziwne pulsowania to chyba wina ciśnienia. Dzisiaj wstałam z bólem głowy:/ Nie mam ciśnieniomierza niestety i nie mam jak sprawdzić. A ogólnie jestem niskociśnieniowcem.

Mnie dobiła a właściwie rozśmieszyła moja ciocia, która jest starą panną i w dodatku żyje samotnie i jest niekumata i nieżyciowa kompletnie. Zadzwoniła do mnie wieczorem, że ją złapało straszne przeziębienie i kaszle strasznie i pytała, czy ja nie mogłabym do niej przyjechać jakieś małe zakupy jej zrobić :P Bo ona miała bańki stawiane i nie może wychodzić. Tłumaczę jej, że ja się w ciąży nie mogę zarazić niczym to ona: a no tak, nie pomyślałam :P No z całej rodziny akurat do mnie musiało jej się zachcieć dzwonić z takimi prośbami.

hej hej, witam "porannie"
zmywarka już kończy, pralka też niedługo , a w domu ciepełko
na śniadanie były naleśniki, ale bardzo mało, bo ledwo szklankę mleka miałam. chyba na jakieś zakupy muszę iść
Za oknem szaro buro i nosa za próg nie chce mi się wystawiać. Ale moze powinnam chociaż mały spacer sobie zrobić?

ostatnio dopada mnie mega zgaga, fuj fuj. dobrze, że mleko pomaga (troszkę)
gratuluję poznania płci, ja już przywykłam do myśli o kolejnym chłopcu w rodzinie. wiecie ile ja będę miała synowych??

Redy dziewczyny!!! dziewiąta ledwo, a tu już od wczoraj powieść powstała. Macie spust. Ja się zwlokłam właśnie, bo tez w nocy nie mogłam spać. Stresy mam przez pieniądze. A Sebek jeszcze mi dorzuca do pieca swoje problemy firmowe. Jak zwykle sama sobie tak zrobiłam - od zawsze sama martwię się o rachunki i raty, on nieraz nawet nie wie, jak coś mi brakuje. I teraz mu sie wydaje, że jak musi się trochę pogłowić, to ma nie wiadomo jaki problem i oczekuje, że znajdę mu rozwiązanie. Faceci to ciapy życiowe.
Ja ostatnio ciągle coś smęcę, nie?
Idę do sklepu coś na śniadanie kupić.

reklama
anawoj-mam nadzieje ze tylko 5 :)- tzn 4 + jedna "przyszywana" chyba ze ktorys zmieni wiare i bedzie mial kilka zon :)
ja ostatnio bez mleka robie nalesniki i sa ok, a bym sobie racuszki zjadla :)

przysnelo mi sie,dobrze ze objad wlasciwie mam
cucumber-na sniadanko zjadlam 2 grzanki z maslem czosnkowym i popilam cappucino i polecialam do wc ale to moze przez cappucino?? ale masz racje profilaktycznie herbatke wypije i moze mleko z czosnkiem i miodem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry