reklama

Kwiecień 2011

No prosze, objawy juz obserwujemy:tak:
U mnie tylko sennosc na razie ale nauczona doswiadczeniem az sie boje co bedzie dalej:-)

Ps Dziewczynki porozsylalam wam zaproszenia do grupy zamknietej;-)

reklama
jak Wam niedziela mija? my odwiedziliśmy naszych sąsiadów, miało być tylko na kawkę poranną, a zostaliśmy na obiad i %. to znaczy panowie uczcili rychłe powiększenie rodzinki buteleczką finlandii.

mogłabym spać cały czas, ewentualnie z przerwami na jedzenie. mdli mnie non stop, raz mocniej raz słabiej, ale tylko na niesmaku w ustach się na szczęście kończy.
aenye odpocznij, poleż, a jak się martwisz to leć do lekarza/szpitala i każ się badać. a co tam. wymagaj od nich, w końcu z naszych podatków mają pensje!!
czy jest na forum jakaś mamuśka z podlasia??

...no mnie właśnie cały weekend mija na spaniu i jedzeniu, w "wolnych chwilach" oglądam californication (nie lubiłam seriali dopóki nie poznałam Qlfa, to już trzeci serial, jakim mnie zaraził)
wczoraj Qlf wyskoczył na bluesa, a ja z zawrotem głowy jednym okiem pożerałam Duchownego

ja sie californicatoin nie zarazilam na razie, chocicaz mocno zarazliwe talatajstwo ponoc ;-) za to z uwielbieniem juz dwa razy obejrzalam wszystkie sezony 'desperate housewives', a i dexterem ani housem nie pogardze ;-) nie, odkad mam dzieci uwielbiam seriale.... niezle podsumowanie roli mamuski ;-)

ja sie californicatoin nie zarazilam na razie, chocicaz mocno zarazliwe talatajstwo ponoc ;-) za to z uwielbieniem juz dwa razy obejrzalam wszystkie sezony 'desperate housewives', a i dexterem ani housem nie pogardze ;-) nie, odkad mam dzieci uwielbiam seriale.... niezle podsumowanie roli mamuski ;-)

...no właśnie dexter i house to właśnie te dwa pozostałe, zapomniałabym o 6 stóp pod ziemią
pora na 3 sezon californi
DOBRANOC AENYE I WSZYSTKIM
NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI

Witam wszystkie mamuśiowate... to i ja dołącze do waszego grona,pare dni temu zobaczyliśmy te wyczekane 2 kreseczki, to nasze 3 dziecko( dość trudne w staraniach...) ale tak sie cieszymy ze wkońcu sie pojawila ta malutka fasolka...
Wizyte u lekaza mam za 3 dni(w czwartek) i wszystko bedzie juz jasne... w/g naszych obliczeń ...od poczecia to termin bedzie na 1 kwietnia...a w/g ostatniej @ to na 6 kwiecień...

Boże ... dziewczyny jak ja sie ciesze...my sie cieszymy...narazie nic nie mowimy nikomu az do konca 3 miesiaca...tak dla bezpieczenstwa...

Pozdrawiam!

Dziendoberek.
Melduje sie w poniedzialkowy poranek:-)
Wczoraj rilowalysmy wiec dzis oczy na zapalki bo chcial nie chcial o 7.30 maly pobudke zrobil, onjaow nadal brak wiec generalnie dziwnie sie czuje bo w poprzedniej ciazy jak zaraz po testowaniu sie zczelo:eek:
Milego dnia kobietki;-)

Hej Dziewczyny... wczoraj wlasnie zobaczylam upragnione dwie kreseczki :)) zaskoczenie niesamowite, gdzy z chlopakiem staralismy sie przez 3 lata i nie moglismy zajsc. Przestalismy sie starac jakies 2 miesiace temu, gdzy zachorowalam na zapalenie pluc. teraz nie dosc ze jestem zdrowa to jeszcze w ciazy!!! czyz to nie cudowne!!! Lekarza mam dopiero pojutrze, ale 30 czerwca mialam badanie USG i wtedy gin powedzial, ze wlasnie owuluje. Tak wiec na pewno wtedy to sie stalo...no chyba ze juz wtedy bylam w 2 czy 3 tygodniu, ale on by to chyba rozpoznal po usg prawda?? z moich okresow nic sie nie wyliczy bo mialam okres 3 dni przed i 3 dni po rzekomej owulacji....takie oto dziwny przypadek ze mnie....

Tak czy inaczej jestem w ciazy!!! wg moich obliczen wychodzi poczatek kwietnia i az serduszko mi sie cieszy widzac tak cudowne forum Kwiecien 2011...
Zycze wszystkim przyszlym mamusiom jak i sobie spokojnej i zdowej ciazy i juz sie nie moge doczekac przyszlym rozmow na temat malenstwa rosnacego w brzuszku.
To forum jest mo szczegolnie bliskie, gdyz moja mlodsza siostra jest Majówką 2010...jej Olivia Gloria jest sliczniutim bobaskiem i super ze beda sie z Jasiem razem wychowwywac :) Tak, ja czuje, ze to chlopiec...tak samo jak podejrzewalam ze jestem w ciazy, zanim jeszcze okres mi sie spoznil...zgaga, wielekie bolace piersi i skurcze macicy...

Pozdrawiam wszystkie Kwietnióweczki

Witam Wszystkie w tym Nowe Kwietniowe!

Leniwy weekend się przedłużył, jegomość -leń się rozpanoszył i zapowiada, że się tu rozgości. Nic mi się nie chce, NIC.
Cycki bolą, w głowie się kręci, w krzyżu łupie, w brzuchu ciągnie @-podobnie, czuję się jakby koś zmielił mnie w maszynce i ulepił od nowa.

A jak Wasze samopoczucie?

reklama
witaj martucha,
będę okropna, jak to dobrze, że nie tylko ja czuję się taka przemielona:-p
to, ze nic mi się nie chce, to pikuś....w gardle ciągle mnie dławi, ślinotok non stop, zapachy drażnią, czarne myśli na wszelkie tematy przychodzą do łba....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry