Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też jestem po wizycie...i...dzisiaj lekarz stwierdził, że będę mieć dziewczynkę (!). Ostatnio był niemal pewny, że chłopiec, a teraz prawie na 100% widział dziewczynkę... muszę przyznać, że bardzo mnie to zaskoczyło! Jestem zdziwiona, rozczarowana (?), że mówi coś, czego nie jest pewien, zwłaszcza, że trzy tygodnie temu nawet nie pytałam, czy zna już płeć- sam powiedział.
no i martwią mnie te moje ciągłe stany zapalne pochwy![]()
Pozwólcie, że się najpierw do Was wypłaczę, a potem Was doczytam...
Z USG nic nie wyszło... Więc nie tylko nie wiemy, czy chłopiec, czy dziewczynka, ale czy w ogóle zdrowe... Maleństwo ułożyło się na samym dole macicy, przy samej szyjce. I tylko główkę można było ocenić - średnica 5 cm, wszystko w normie. Zaniepokoił mnie tylko pokazując mi fałd i mówiąc, że to "pozostałość po przezierności" i spytał, czy przezierność ok była. Powiedziałam, że tak, ale to jego pytanie mnie zaniepokoiłoa z nerwów już nie dopytałam. Powiedział, że dziecko mniejsze o jakiś tydzień...
Mam łykać magnez w maksymalnej dawce i w przyszłym tygodniu zgłosić się jeszcze raz.
A ja teraz ryczę i sobie wyrzucam, że to pewnie przez to, że w tym tygodniu tyle przy komputerze siedziałam, zamiast leżeć, dziecko zgniatałam. Zażywam luteinę 2x1 zamiast 2x2 jak mi babka kazała (ale kazała, jak mnie bolało, a już mnie nie boli, a ja się źle po niej czuję...), a na dodatek dziś popołudniu zapomniałam magnezu zażyć... Ja nie wiem, jak ja dożyję do przyszłego tygodnia.Ja chcę tylko, żeby nasze Maleństwo było zdrowe, nic więcej!!
Ale to w moczu masz coś nie tak czy miałaś pobierany wymaz? Jakie witaminy bierzesz, bo to podobno ma duże znaczenie, jeśli chodzi o infekcje.

Ale mi chodzi o witaminy dla kobiet w ciąży. Ja biorę feminatal od samego początku. Teraz ten z DHA, a wcześniej do tego jeszcze mum omega. Ostatnio, jak lekarz sprawdzał moje wyniki, to mówił, że mam wszystko ok (zresztą od początku ciąży) i jego zdaniem kobiety, które od samego początku ciąży, albo jeszcze lepiej 3 mies. przed zażywają te leki, bardzo często przez cały okres ciąży nie mają żadnych infekcji. Nie wiem ile w tym prawdy, ale stąd moje pytanie.