reklama

Kwiecień 2011

o tez bym zjadla pizze- taka zamawiana bo robionej samemu to nie, ale coz mam cale 5 gr w kieszeni wiec nic z tego :( no coz maz bedzie o 19 to moze go namowie na zamowienie pizzy

reklama
Hehe, ja też sobie niczego nie odmawiam :) Szczególnie słodyczy, i ciasta, ciasta wcinam na potęgę... niestety :)
Zrobiłam dziś na obiad chińszczyznę, oczywiście po obiedzie musiałam sięgnać po jakąś słodkość... Więc zajadam ciastka maślane do herbaty :)

Kochane!

...Wyjazd odwołany...zostaję w domu,jestem teraz bardzo komuś potrzebna...
Moja przyjaciółka urodziła w środę wieczorem bliźniaki,dwóch chłopców-Mateuszka i Michałka...Niestety,dziś Michałek w niewyjaśnionych okolicznościach zmarł...
Jadę do szpitala... Aha-dzieci ur. się przez cc,dwa tyg.przed terminem-dostały 10 pkt,taki szok,że brak mi słów...

Widzę, że nie tylko ja myślę dziś bez przerwy o jedzeniu ;-)
Co chwilę jestem głodna - maskara...
Moje małe się dziś wybitnie rusza :-D

MamusiaDorusia - cieszę się, że z mężem jest lepiej, mam nadzieję że na stałe.
A co do maluszka - przykre strasznie :-(

Witam serdecznie
Gratuluje poznanych płci i udanych wizyt :)
Widzę ze chlopcy dominuja jestem ciekawa jak bedzie wygladala kwietniowa lista
ja dzis odebralam wyniki i wsio ok takze uff i za tydzien wizyta juz nie moge sie doczekac :)
A co do jedzonka to u mnie normalnie jem 2-3 posilki i mega duzo owocow i duzo pije , az sama jestem w szoku bo z corcia to pochlanialam jedzienie .

Pozdrawiam

reklama
MamusiaDorusia - to takie przykre ...,ehh

krakowianeczko - ,super że wszystko w porządku,i gratuluję Stasia :tak:

jedzenie..oj tak ja jem bardzo dużo zauważyłam,mąż się dziwi i mówi toć ja nie zarobie na ciebie jak tak dalej będziesz jadła hehehe
wchłonęłam właśnie twarożek z czosnkiem 3 bułeczki,,tera pora na batonika :-p

ale mnie dziś dziecię kopnęło ale jak ...się schyliłam tylko bo se majciochy podciągałam i jak fiknął albo nie wiem co ono tam zrobiło hha,ale tak mnie się brzuch szarpnął że aż się przestraszyłam aaa i w ogóle to Witam wieczorkiem dziewczyneczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry