Witam z rana,
myślałam że będę pierwsza a tu taka niespodzianka
Zazdroszczę basenu ale lekarz powiedział absolutnie nie :-(Choć mam taki plan że jak młody dojdzie do siebie to może się wybierzemy do aquaparku. Planuję chodzić z maluszkiem na takie zajęcia z pływania. Miałam z Kacprem bo uwielbia wodę ale strasznie chorował

Zostało mi sporo pampersów do pływania w tym najmniejszym rozmiarze.
baby rozumiem że mile spędzone chwile za tobą ;-)

Zazdroszczę. Chciała bym choć weekend spędzić z mężem sam na sam, gdzieś pojechać, coś zrobić ale raz że bąbel a dwa że on zawsze wyszuka sobie jakąś robotę i tysiąc spraw do załatwienia. W ten weekend gdyby nie teściowa nie miała bym do kogo się odezwać....
nati współczuję sąsiada. Ja też mam taką starą jędze. No nie taką starą ale chętnie bym przy niej w poślizg wpadła i ją tak z lekka stuknęła... Jak byłam w ciąży z Kacprem to mi powiedziała że ona sobie nie życzy dzieci u nas w domu bo hałasują a ona pracuje na 3 zmiany i że będzie się mściła na naszym dziecku. Ciągle przychodziła z awanturami, mojego męża wyzwała od sk...synów. Ale on załatwił to krótko. Albo się odpierniczy albo sprawa trafi na policję i do sądu i załatwi zakaz zbliżania się. Dobrze czasem mieć prawnika w domu

A ja wczoraj zaliczyłam wypad z moją teściówką na zakupy. Zaliczyłyśmy Tesco, H&M, ale nie było mojej spódniczki

, później Ikeę. Jak wróciłyśmy M się pytał czy jeszcze jakiś towar został.

Kupiłam parę gadżetów do zabawy z Kacprem i będziemy robić ozdoby choinkowe i świąteczne i może jakieś kartki ;-)A najlepsze że za większość rzeczy zapłaciła ona. Ja tylko za spożywkę

Kocham ją

Normalnie zamiast normalnego męża dostałam super teściową

A może by ich tak zamienić

Miałam straszną ochotę kupić coś dla dzidziola ale wstrzymuję się do czwartku a później..... ;-)