reklama

Kwiecień 2011

Czesc dziewczyny.Co porabiacie w piatkowy wieczor?Ja czekam na meza i pewnie dzis obejrzymy wreszcie razem jakis film.Jutro znow go nie ma,taka praca:( echhhhhh.
Wczoraj mialam usg u wspanialej babeczki,cudowna kobieta ,troche mnie uspokoila( znajac zycie na chwile,tak to jest przy 1wszej zagrozonej ciazy).

reklama
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy używacie kremów do depilacji miejsc intymnych? Ja zawsze depilowałam się vitem do depilacji całego ciała, ale teraz zastanawiam się czy taki krem można stosować na miejsca intymne w ciąży?? Ja mam paskudne owłosienie, które odrasta już na drugi dzień, a jak depiluję miejsca intymne maszynką, to zawsze wychodzą mi takie krostki, że aż wstyd się u ginekologa rozebrać...

Laurka22 ja narazie uzywam maszynki,a owlosienie tez mam paskudne i obfite.jest to krepujace tym bardziej ze mam gina mezczyzne.Brzuszek zaczyna rosnac i niedlugo sama nie dam rady a moj maz goli tak ze pozal sie Boze ,jeszcze potrafi sam siebie zaciac.Nie wiem jak sobie z tym poradzem za kilka tygodni.Co do kremow do depilacji opinie sa podzielone ,a wosk mozna stosowac czy absolutnie nie?

właśnie oglądam Wiadomości, zaraz będzie o 12-latce z Piotrkowa Trybunalskiego, która zaszła w ciążę z 14-letnim kolegą
nati pilnujesz córy? ;)

moja corka naszczescie z tych dziecinnych, zupelnie nie mysli o chlopakach ( mam przynajmniej taka nadzieje :-D), troche mnie to niepokoi ze taka "mala dzidzia" no ale pewnie wyrosnie, pozatym jak bedzie juz malutka na swiecie to jej sie na dlugo odechce :-D.
ja nie mialam pradu, a potem internet padl, ale udalo mi sie naprawic :-)

Kurczę, a ja używałam tego kremu :/ Też mam gina mężczyznę i to bardzo spostrzegawczego. Mnie mąż lepiej goli niż ja sama siebie ;-) Ale krostki wychodzą mi bez względu na wszystko. Kurczę, ale jak ja będę wyglądała bez tego kremu. Na codzień mogę sobie poradzić, ale przed wizytą u gina chciałabym go chociaż używać...

Z tego co wiem to ani kremów ani depilatorów ani wosku nie powinno się używać w ciąży najbezpieczniejsza jest maszynka, mamy wrażliwą skórę i inne metody mogą powodować podrażnienia a nawet infekcje, więc lepiej sobie odpuścić.
Ja osobiście wykorzystuję już do golenia męża, bo nie widzę się już na dole ;-) nie daję rady się tak schylić, a do lusterka nie umiem, więc mąż wchodzi ze mną do wanny kąpiemy się razem i przy okazji działa z goleniem, ciekawe jak długo się tak będziemy mieścić razem??

nela to widzę, że wreszcie udało się dojechać do Katowic :) i zrobiłaś te zakupy w CH?

Dziewczyny, zauważyłam, że ostatnio swędzą mnie sutki. Piersi swędziały już wcześniej, ale żeby sutki ???? :szok: czy któraś z Was ma tę przypadłość albo wie, jak jej zaradzić?

jak przeczytalam to zaczely mnie swedzic :). ja mam bardzo wrazliwe sutki w ciagu "normalnego" cyklu doslownie sa 2 dni kiedy maz moze dotknac w inne dni to dostaje szalu, swedza i bola. ale nigdy nic na to nie radzilam. dziwne ze przy karmieniu bylo ok.

reklama
Witajcie :)

Troszkę wizyta u gina się przeciągnęła o 1,5 h, bo jednka babka siedziała dłużej, a potem przyszła kolejna godzinę wcześniej, ponieważ odeszły jej wody i chciała sprawdzić, czy ma jechać do szpitala, więc ją puściłam.
Dzidzia zdrowa z masą 470g . Czy to mało czy dużo ?
Wszystko dobrze, żadnych problemów czy zmartwień. Co do płci to............................ dziewczynka :-):-) Termin mi się przesuwa więc proszę o zmianę na 18 kwiecień :) a imię niewiadome :-D

Wrzucam fotkę córci Klimczak_Anna_5511_p_fn0_rd101210202040_DPI_200.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry