Witajcie
Mitaginko kobietko kochana musisz w końcu podjąć jakąś decyzje bo się wykończysz.
Wiem że już dostawałaś takie rady ale może poszłabyś do kolejnego innego
lekarza .Jest mi trudno Ci cokolwiek doradzić.Może lepiej wybrać mniejsze zło.
A co w Twoim przypadku jest tym mniejszym złem -czy szpital czy ten lek - sama musisz ocenić.
Na pewno wszystko będzie dobrze ,wyobraż sobie że za te kilka miesięcy bedziesz miała bobaska na rękach i te dzisiejsze dylematy ,problemy ,będą bez znaczenia .Warto się przemęczyć aby doczekac tej chwili.WięC trzymam kciuki i jestem myślami z Tobą .
Krakowianko ja małam podobnie jak Ty i zauważyłam że coraz częściej powtarzaja mi się te bóle.Łapie on w podbrzuszu,w pachwinie i ciągnie się coraz bardziej natężająć swoją siłe ,promieniując na plecy i właśnie na udo a potem spada i już nie boli.Ja takie bóle miałam przed okresem,to tak jak kolka trochę. Ja nie wiem czy to są bóle skurczowe ,bo w sumie skąd mam wiedzieć ,ale na pewno przy nich nie twardnieje mi brzuch .Byłam u gina i wszystko okey więc się staram nie zamartwiać.
Nie martw się o maleństwo ,na pewno dzisiaj odpoczywa.Moje wczoraj cały dzień brykało,i w nocy też a dzisiaj spokój.Co prawda już dało znać o sobie ale w porównaniu z wczorajszym fikaniem to pestka.Więc Kobietko już się nie martw ,myśl o ciepłych ,przyjemnych rzeczach.A jak nadal Ci nie będzie spokoju dawał ten ból to leć do lekarza.Po to w końcu oni dla nas są
anisad Gratuluje córuchny.:-)
Zazdroszczę Ci ,ja też bym chciała znać płeć ,ale niestety małe nie chce pokazać i koniec.Może za tydzień się dowiem ,właśnie w tym tylko celu mam wpaść na Usg ,ale znając moje szczęście nadal pewnie nic nie bede wiedziała.
Co do depilacji to ja jeszczę sobie sama radzę ,brzuch duży ale daje radę .Mam też takie wisząco -regulowane lusterko które pomaga .Ale co do paznokci u nóg to już ciężko się do nich dostać .Ale jakoś dam radę :-)
Pozdrawiam Was i życzę miłego wekendu