reklama

Kwiecień 2011

hehe :-) mnie tez to dreczy.

Laurka,
to sie nazywa zapalenie mieszkow wlosowych, prawda? ja tak mam. doslownie nie moge sie ogolic 'do zera', tzn do golej skory, bo zaraz mam swedzace, straaaasznie swedzace, czerwone krosty. fuj, ohyda. i nie moge tez uzywac kremow - raz, ze nie dizalaja, dwa, ze to samo - jesli nawet ogoli do skory, to na drugi dzien mam problem.
wiec kupilam taka elektryczna golarke, ktora umiem sie ogolic tak prawie-do-skory, tzn widac mikroskopijne wloseczki, tak mniej niz 1mm. ja juz to olewam, coz, po prostu nie przeskocze pewnych rzeczy.

mam taka: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.electroworld.pl/kupic_img/4897-golarka-philips-hp-6317-01.jpg

ale kombinuje wlasnie, czy z okazji swiat nie kupic sobie takiej, chyba wygodniejsza (ta moja troche ciezko dostac sie w te najbardziej wrazliwe miejsca):
GOLARKA TRYMER BIKINI PHILIPS HP 6371 -->NAJTAN (1359135890) - Aukcje internetowe Allegro

i wlasnie zawsze sie zastanawialam, jak inne kobiety chodza do gina - wygolone tak jak na randke ;-) czyli superdokladnie i zawsze przed wizyta, czy na luzie i po prostu - jakie wloski sa, tak ida? ja kiedys sie golilam zawsze ladnie, ale teraz w ciazy to dla mnie wysilek wiekszy niz zwykle ;-) (tez juz dobrze nie widze, musze naciagac brzuch, robic jakies dziwne akrobacje).. i po prostu jak stoje, tak ide, tylko sie umyje oczywiscie. a co tam, przeciez on mnie pod tym wzgledem nie ocenia, a nawet jesli to mam to w d.

no, to chyba ide spac. ciagle jestem niewyspana, wiec raz sie poloze o bardzo wczesnej porze. a co, nie moge????

reklama
Witajcie :)

Troszkę wizyta u gina się przeciągnęła o 1,5 h, bo jednka babka siedziała dłużej, a potem przyszła kolejna godzinę wcześniej, ponieważ odeszły jej wody i chciała sprawdzić, czy ma jechać do szpitala, więc ją puściłam.
Dzidzia zdrowa z masą 470g . Czy to mało czy dużo ?
Wszystko dobrze, żadnych problemów czy zmartwień. Co do płci to............................ dziewczynka :-):-) Termin mi się przesuwa więc proszę o zmianę na 18 kwiecień :) a imię niewiadome :-D

Wrzucam fotkę córci Zobacz załącznik 308344

śliczna księżnicza :) gratki !

anisad gratuluję!

czy któraś z Was się orientuje, czy można być na podwójnym l4? tzn. że jeden lekarz wystawi i drugi (ale do zakładu pracy dam tylko jedno). Chodzi mi o dylemat z lekarzem. Do babeczki chcę chodzić, bo mam do niej zaufanie, a do dotychczasowego gina, bo pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić (zresztą już o tym pisałam). Nie chcę jednak, aby jedno wiedziało o drugim, a każde z nich będzie wystawiać mi l4...

aenye, mi wychodzą białe krostki. jak bym spróbowała je wydusić, to wychodzi z nich biały płyn, wiec to chyba nie to samo. Chciałabym iść do lekarza tak jak stoję, ale mam naprawdę okropne owłosienie, więc bym się chyba ze wstydu spaliła. Całe ciało golę maszynką, ale tak gdzie się nie da zawsze używałam tego kremu. Teraz jestem w kropce i nie wiem czy mogę go używać...

Anisad gratuluje dziewczynki!

Mitaginka nie poszalalam po CH bo bylam zmeczona i skonczylo sie na wizycie u znajomych.

Aenye ja tez uzywam golarki elektrycznej ale swietny pomysl z ta mini ,golarka widze ze musze sobie taka sprawic.

przyszła kolejna godzinę wcześniej, ponieważ odeszły jej wody i chciała sprawdzić, czy ma jechać do szpitala, więc ją puściłam.
Wszystko dobrze, żadnych problemów czy zmartwień. Co do płci to............................ dziewczynka :-):-) Termin mi się przesuwa więc proszę o zmianę na 18 kwiecień :) a imię niewiadome :-D

gratuluje corci
a ta kobieta ci jej wody odeszly to byla ....., ok nie bede od rana obrazac nikogo, bo to jest raczej oczywiste no coz ....

anisad gratuluję!

czy któraś z Was się orientuje, czy można być na podwójnym l4? tzn. że jeden lekarz wystawi i drugi (ale do zakładu pracy dam tylko jedno). Chodzi mi o dylemat z lekarzem. Do babeczki chcę chodzić, bo mam do niej zaufanie, a do dotychczasowego gina, bo pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić (zresztą już o tym pisałam). Nie chcę jednak, aby jedno wiedziało o drugim, a każde z nich będzie wystawiać mi l4...

zadzwon do zusu i sie spytaj, chyba tak chociarz slyszalam kiedys ze lekarz do zusu wysyla swoja kopie ale na 99% jest to nie prawda, ja kiedys dostalam zwolnienie, nie zanioslam pracodawcy i chodzilam do pracy i bylo ok. ale jak juz zus placi to nie wiem. zadzwon i wymysl jakas glupia historyjke ze dostalas 2 zwolniebia od 2 lekarzy i nie wiesz co masz zrobic.

Witam w sobotni poranek :-D Wreszci udało mi się wstać o jakiejś ludzkiej porze i zasnąć bez problemu o 24:30 :-) Szkoda tylko, że wygląda na to, że przez pogodę po raz kolejny będziemy pewnie musieli zrezygnować z zakupów. Mamy tam kilkadziesiąt km i nie wiem czy mąż będzie chciał ryzykować jazdą w gołoledź...

Z tego co wiem to ani kremów ani depilatorów ani wosku nie powinno się używać w ciąży najbezpieczniejsza jest maszynka, mamy wrażliwą skórę i inne metody mogą powodować podrażnienia a nawet infekcje, więc lepiej sobie odpuścić.
Ja osobiście wykorzystuję już do golenia męża, bo nie widzę się już na dole ;-) nie daję rady się tak schylić, a do lusterka nie umiem, więc mąż wchodzi ze mną do wanny kąpiemy się razem i przy okazji działa z goleniem, ciekawe jak długo się tak będziemy mieścić razem??
Zazdroszczę, ja nie mam wanny i mężowi trudno by było mi pomagać w depilacji. Ostatnio chodzę zarośnięta jak nigdy, bo ja do okolic bikini już nie dosięgam wzrokiem a na czuja boję się golić. kremy do depilacji podobno są niezbyt zdrowe bo mają ostry zapach.

Troszkę wizyta u gina się przeciągnęła o 1,5 h, bo jednka babka siedziała dłużej, a potem przyszła kolejna godzinę wcześniej, ponieważ odeszły jej wody i chciała sprawdzić, czy ma jechać do szpitala, więc ją puściłam.

Gratulacje :) Super córeczka :) Moja ważyła podobnie jakoś w tych samych dniach i lekarz mówił, że duża ale nie ma się co martwić, bo gdzieś o jakiś tydzień, więc to tak może być.

Cześć Dziewczyny. Ja dziś tylko egoistycznie o sobie, przepraszam... Zaliczyłam chyba najgorszą noc w moim życiu. Obudził mnie bardzo mocny ból z lewej strony podbrzusza, promieniujący do pachwiny i na udo. Ledwo się do toalety dowlokłam. Nie będę pisać co czułam, bo pewnie się domyślacie... Po prostu się modliłam, żeby Maleństwu się nic nie stało. Leżałam godzinę z nogami opartymi o parapet, zażyłam dwa dodatkowe mg i no-spę. Po godzinie, jak trochę ustąpiło, położyłam się normalnie (na boku) i za jakiś czas zasnęłam. Dziś leżę... Ale jak się sytuacja powtórzy, to już chyba pojadę do szpitala... Najgorsze, że Staś dziś jakiś taki mało aktywny... ale pocieszam się, że to po prostu może nie Jego godziny aktywności.

reklama
krakowianka, ja bym obstawiała ból więzadeł. Miewam takie bóle i raz miałam taki bardzo silny, że ledwo chodziłam. Trochę jakby jajnik bolał i przede wszystkim bolało z jednej strony i promieniowało właśnie do pachwiny. Pani doktor mnie już wiele razy uspokajała, że po bokach to więzadła. Ja wtedy ten silny ból przy pachwinie miałam ok 2 dni aż. A Staś mało aktywny, bo pewnie sobie słodko śpi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry